Translate

maanantai 1. maaliskuuta 2021

Donald J. Trumpin ensimmäinen esiintyminen konservatiivien CPAC:ssa 20.1.2021 jälkeen!

 

Katsoin tuon eilen ja oli hieno esiintyminen ja hieno puhe. Aika ajoin Trumppi sai yleisön lähes "hurmokseen" ja huusivat "USA..USA".

Hän arvosteli Joe Bidenin reilua kuukautta vallassa välillä aika rankastikin, mutta ei mennyt henkilökohtaisuuksiin, kuten hänen tämänhetkinen terveys, joka on laajasti yleisön tietoisuudessa, että Biden saattaa kesken lauseen unohtaa, mitä hän oli sanomassa ja sekoilee muutoinkin. Ei näytä hyvältä!

Videon alkuvaiheessa Trump sanoo aika erikoisesti ja vinkkaa lähitulevaisuuteen, että "Joe Biden on epäonnistunut ykkösjohtajana ja demokraattien pitäisi menettää White House nyt, eikä vasta 4 vuoden kuluttua. No, todellinen valta on armeijalla tällä hetkellä ei Joe Bidenillä ja Valkoinen talo on ollut tyhjä ja kiinni 20.1.2021 Trumppien lähdön jälkeen, niin mitä tahansa voi vielä tapahtua ja jään sitä jännityksellä odottamaan..

Linkki Trumpin puheeseen eilen CPAC:ssa: youtube.com/watch?v=z3KQLEB6IVE

(Päivitys 2.3.2021):

Donald J. Trumpilla on täydet turvapalvelut salaiselta palvelulta, sekä kaikki muu siihen päälle "autot, helikopterit ja Air Force One, sekä häntä turvaa USA:n armeijan merijalkaväki!

Tässä foto, kun hän on saapunut CPAC:iin 28.2.21 AF 1:llä ja sotilas tekee kunniaa, mikä sinänsä erikoista, että "entiselle presidentille ei pitäisi tehdä etiketin mukaan kunniaa":


Tälläisellä saattueella Trump matkasi lentokentältä puhetilaisuuteen Orlandossa: facebook.com/perza.toka/videos/890963625060605


Sidney Powell ja kenraali Flynn antoivat haastattelun, jossa kertoivat, että taistelu vaalipetoksesta jatkuu: welovetrump.com/2021/03/01/gen-lynn-and-sidney-powell-drop-truth-bombs-in-new-podcast-video/

Tässä mielenkiintoinen linkki fb sivulle, jossa "presidentti" Joe Biden on lähdössä johonkin, niin hän kulkee varapresidentin kalustolla, niin auto, kuin lentokonekin on varapresidenti ja turvamiehet on etiketinvastaisesti pukeutuneet farkkuihin ja ei ole "punaisista matoista tietoakaan! Tämä antaa kyllä viitekehykset siitä, mikä on maan tosiasiallinen tilanne juuri nyt! facebook.com/michael.day.1694/videos/5224795047594526/

Tällä kalustolla ykköspresidentti liikkuu:

No, meillä kotosuomessa on omansa, kuten suuressa maailmassa, et totuuden puhujat ja kansallismieliset, joutuvat syrjään ja syrjityksi ja niin kävi PS Ano Turtiaiselle, et ensteks heivattiin puolueesta jäähylle tahallisen väärinymmärtämisen tähden jostain saatanan pilakuvasta ja nyt sitten kuntavaalien alla koko puolueesta ulos, kun hieman "herätteli omiaan" ja arvosteli päivänpolitiikkaa?

Olen jossain yhteydessä sanonutkin, et Ano on meidän "pikku trumpetti".. Täältä pääset Anon eduskuntapuheeseen, joka oli potkujen syy ja jonka hän piti 25.2.2021: https://youtu.be/bq6vpKHAZFA

Luulenpahan vaan, että haaveeksi jäi Jussi Halla-ahon "kuntavaaliäänivyöryvoitto", sillä sen verran pidetty ja rakastettu uusi kansanedustaja Ano Turtiainen on et on enemmistö kuitenkin meitä, jotka arvostamme totuudenpuhujia, emme häntyreitä ja perseennuolijoita, sillä he ovat alinta paskaa..

Ano Turtiainen (s. 1967), ensimmäisen kauden kansanedustaja PS, sekä yrittäjä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti