Translate

perjantai 5. maaliskuuta 2021

Poikkeuslait astuvat voimaan onko järkee vai ei?

Hallitus ja pääministeri Sanna Marin haluavat nyt Suomen kiinni ja kukaties, kuntavaalejakin vielä siirretään koronan varjolla?

(Päivitys 6.3.21):

Kuntavaalit siirrettiin pidettäväksi 13.6.21 ja korona oli hyvä "työkalu" siihen..

Poikkeuslait astuvat voimaan 8.3.2021 ja ravintolat- ja kapakat, sun muut menevät kiinni 3 viikoksi, vaikka tosiasiatilastot puhuvat vahvasti sen puolesta, et maassa kaikki hyvin ja tosiasiallista "virusvaaraa" ei ole!

Tässä tilastoja:


Iisalmessa oli poliisi antanut virka-apua terveyskeskuksen sitä pyytäessä "pakkojäljitystilanteessa" ja yrittäjänainen haettiin kotooltaan väki- ja voimakeinojakäyttäen "huppupäässään", lääkärin läsnäolleena, oli viety tuntemattomaan paikkaan ja eristetty pakkohoitoon koronaepäilyn vuoksi? Näin asiasta sanoo kuitenkin Euroopan Neuvosto, joka on ylin päättävä elin ja suomenkin pitäisi noudattaa näitä määräyksiä:



Pääministeri Sanna Marin, avoinkysymys Teille, onko sotatilaan verrattavissa olevien poikkeusolojen määrääminen Teistä asianmukainen reaktio estää tai hidastaa virusprobleemaa, joka on enmpi kuviteltu ja rakennettu mediahysteriaa, ei todellinen "pandemia", vaan kuvitteellinen ja entäpä ihmisten vapaudenriisto ja pakkotestaaminen, joka on Europpa Neuvoston päätöksellä kielletty. Samoin ihmisoikeustuomioistuin on linjannut, että ketään ei saa tahdonvastaisesti testata tai pakkorokottaa tai muutoinkaan syrjiä koronan varjolla!

Näihin kysymyksiin haluaisin pikaisen vastauksenne julkisesti uutiskanaviamme käyttäen?


Ymmärrän toki, että tälläiset kehut hivelevät itsetuntoanne, mutta ne eivät saisi hivellä siten, että aletaan ylireakoimaan ja vastustamaan olematonta. Suosittelen katsomaan tämän linkin: https://www.facebook.com/hennamaria22/videos/1573157203073899/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti