Translate

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Eduskunnan turvapäällikkö Jukka Savola sai kenkää, mutta 30 vuotta liian myöhään!

 


Eduskunnan kansliatoimiknta irtisanoi turvallisuuspäälikkö Jukka Savolan virkasuhteen eduskuntaan ja syynä oli hänen "vuotamansa" video MTV uutisille taannoin, kun Juha Sipilä väitti saaneensa oikein "kunnolla turpaan" kävellessänsä eduskuntaan. Potkut tuli lähinnäkin siitä syystä, että Savola ei selvityksessään kertonut esimiehilleen, että "hän vuoti videon mtv:lle". Savola siis yritti salata osallisuutensa, mutta selvää oli se alusta alkaen, että joku turvahenkilöistä/vahtimestareista oli vuodon takana, sillä vuotovideo oli eduskunnan kattovalvontakameran kuvaa 24/7..

Nolo uran päätös Savolalle, mutta on vain todettava se, että tämä epärehellinen paskiainen, jonka nenäkarvat on solmittu SDP:n perskarvojen kanssa yhteen jo 1991 ja aiemmin, sillä hän liisteröi pitkin eduskuntataloa minun valokuviani oikeusasiamies Jacob Södermanin määräyksestä, lainkaan selvittämättä perusteita ja niitähän ei ollut. Tästä blogistani lue "Eduskunnan musta lista", niin siellä on aiheesta kaikki..


On aivan selvää, että raukka Sipilä valehteli tulleensa "pahoinpidellyksi" ja saaneensa muka oikein "nyrkistä". On siis hienoa, että asia tuli julki, mutta se tapa miten se tuli julki, niin eduskunnan videoita nyt ei pitäis jakaa ihan miten sattuu ja tässä tapauksessa se luonnollisesti "sattui", kun kyseessä oli keskustan entinen pääministeri..

Jos Savola olis "jakanu ja julkistanu", nuo eduskunnan "mustat listat" jo 1991 tai 1992, niin se olis ollu paljon pienempi "paha", kuin nyt Sipilän julkinöyryytys ja se olis tuolloin ollut perusteltuakin oikeusturvasyillä, sillä eihän nyt kansanedustajatkaan voi jaella turvamääräyksiä "epämieluisista vierailijoista" ja se, et oikeusasiamies Söderman pelkäsi poikaansa, joka oli paria vuotta aiemmin selvittänyt vain isyyttä, niin olis varmaan kannattanut olla yhteyksissä ja osallistua tutkimuksiin, niin ei tarvitsisi peljätä..

Joka tapauksessa olen tyytyväinen, et Savola sai lähteä! Hän on muuten vieläkin vastuussa minulle, niin rikos, kuin vahingonkorvausoikeudellisesti yhdessä Jacob Södermanin kanssa 30 vuotta korkoineen, kun elämä on tuhottu ja raiskattu, kiusattu ja jahdattu sairaseläkkeelle (2012) saakka!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti