Translate

perjantai 16. heinäkuuta 2021

Arizonan Maricopan piirikunnasta, löytyi merkittäviä vaaliepäselvyyksiä !

 


Maricopan senaatti kokoontui eilen ja antoi ulos alustavia tietoja "pienessä mittakaavassa" ja parituntisessa infossa selvisi mm. seuraavaa:

- On olemassa 100% näyttö, että äänestyskoneiden palvelimia on rikottu vaalien aikana mm. "koneet pystyivät sisäisen modeemin avulla muodostamaan yhteyden verkkoon". Tämän ei pitänyt olla mahdollista?

- 74 243 postituslippua löytyi, joissa lähettäjän tiedot puuttuivat!

- 18 000 ääntä poistettiin vaalien jälkeen!

- Allekirjoitusta- ja tarkistusta ei vaadittu. Kaikki meni läpi..?

- Kaikilla hallinnon äänestystileillä oli sama "yksi yhteinen" salasana, joten vaalivirkailijat pystyivät salaamaan käyttäjätiedot! Ei tiedetä, kuka käytti äänestyskoneita?

- 2021 maaliskuussa, järjestelmänvalvojan tili kysyi 37 000 kertaa salasanakyselyä yhden päivän aikana ja tämän johdosta, kaikki tiedot pyyhkiytyi - vaalipäivään asti!

-  Yli 160 000 epäselvää vaalilippua?

- Yli 100 000 äänestyslippua, jotka ovat selvästi laittomia / väärennöksiä ja määrä kasvaa jatkuvasti.

- Kaksoiskappaleita löydettiin n. 25 000, alkuperäisistä äänestyslipukkeista.

Tähän lisäksi on valtava määrä äänestyslippuja, joissa on offetpaino-ongelmia ja paperilaatu ei vastaa äänestyslipukkeiden sertifioitujen valmistajien paperilaatua, vaan todisteet viittaavat muualta toimitettuihin lipukkeisiin ja laittomiin. Alkuperäinen paperilaatu oli mm. koodattua ja vesileimattua..


Tästä linkistä lisää infoa ja on myös video tuosta tiedotustilaisuudesta: trendingpolitics.com/breaking-donald-trump-reacts-to-devastating-findings-in-the-arizona-election-audit-updatr-knab/

Operaatiokeskuksen Klasu laittoi hyvän aamupläjäyksen aiheesta: youtube.com/watch?v=XuRhuSwWNAE

Eikä tässä toki vielä kaikki, vaan nyt oli vasta "alkupalat" kyseessä!

Atlanta ja Fultonin Piirikunta antoi tiedotteen 13.7.2021 ja laitan siitä englanninkielisen kopion ja konekäännöksen perään suomeksi. He löysivät ja saivat äänestysvirheprosentiksi hurjat 60%, eli oliko vaalit siis noin niinku rehdit ja rehelliset??:



Presidentti Donald J. Trump kommentoi jo eilen tuoreeltaan tuloksia omalla sivustollaan, mutta tänään hän varmasti lausuu asiasta tapansa mukaan virallisemmin, niin päivitän tätä myöhemmin lisää. Laitan tähän Trumpin linkin, niin pääset katsomaan hänen eilisen päivityksensä: facebook.com/trumptvofficial


Voit seurailla casea myös minun ja Panun toissapäivänä perustamassa Fb yhteisössä "USA:n petosvaalit 2020 ja Trumpin paluu! (suljettu, avoin ryhmä), vaatii jäsenyyden ja ainoa kriteeri sille on kiinnostus totuudesta! Sinne pääset osoitteessa: facebook.com/groups/2548594353535

Laitan tässä vielä Trumpin tänään julkaiseman tiedotteen, ja siitä konekäännöksen suomeksi:





Kun tämä vaalipetos on selvitetty oikeudessa aikanaan, niin rangaistusvastuu tulee olemaan ankara! Vanhuuden ja kentie lopunelämäänsä - hautaanasti istuu vankilassa, ellei sitten teloiteta maanpetokseen osallistumisesta?

(Päivitys 17.7.2021):

Laitan tänne presidentti Trumpin viimeisen tiedotteen eiliseltä ja huomattavaa on valhemedian naurettavuuksiin mennyt vastaanharaaminen, vaikka vaalipetoksista Arizonasta senaatti antoi virallisen ulostulon ja varsinainen loppuraportti julkistetaan pian ja tämä toissapäiväinen sisälsi vain "alkupaloja"! Todellinen faktoihin pohjautuva loppuraportti on sitten se, joka aikaan saa maan värähtelyn:





(Päivitys 26.7.2021):

Donald J. Trump piti Rallyn Phoenixissa, Arizonassa 24.7.2021 ja pihalla odotti Trumpin saapumista tuhannet ja tuhannet ihmiset. Sisällä varsinaisessa kooustilassa ja hallissa oli ahdauduttu aivan täyteen ja kuulijoita oli todella paljon. En lähde arvioimaan, sillä arvioisin taas väärin!

No, antaa valokuvien puhua puolestaan:






Trump kertoi lähes kaksituntisessa puheessaan, että todisteet on löydetty vuosisadan vaalipetoksesta ja kaikki tullaan selvittämään viimeistä piirtoa myöden. Yhdysvallat on luisumassa kommunismiin ja nyt on viimeinen hetki estää se!

Yleisö mylvi tutunomaisesti "USA..USA..USA ja VALTTI..VALTTI"..

Katso Trumpin puhe hänen Fb:n sivuilta Trump TV: facebook.com/trumptvofficial












Vertailunvuoksi, Joe Bidenillä "Bida:lla" oli oma CNN sponsoroima tilaisuus kaupungintalolle ja vain päivää ennen, johon oli saatu houkuteltua Bidenin kannattajia "muutama sata" paikanpäälle:


Nyt jäädään odottamaan Arizonan Maricopan loppuraportin julkistamista ja siihen ei pitäisi nyt enää kauaa kulua aikaa..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti