Translate

torstai 29. heinäkuuta 2021

Fb sensuroi kilvan Trumpin tukijoita ja Twitter myös!

Perustin suljetun (yksityisen) ryhmän facebookiin 14.7.2021 ja siihen liittyi ylläpitäjiksi 2 muutakin Yhdysvaltain vaaleista hyvin perilläolevaa kaveria Panu Ahonen ja Pertti Piirto.

Kolmen päivän aikana, tuo suljettu ryhmä keräsi lähes 300 jäsentä ja siinä kävi kova "ralli".. No, sitten sain huomata eilen 28.7, että minut perustaja oli bannattu ja olin saanut 30 vrk "bannia, yhteisönormien rikkomisesta" ja mitään sellaista tekstiä en mielestäni ollut ryhmässä julkaissut! Minut vain taas tahdottiin sivuun, kun olen Trumpin kannattaja ja puolustaja!

Ryhmän nimi on:

USA:n petosvaalit 2020 ja Trumpin paluu!

Ryhmässä on nyt 294 jäsentä ja siihen voi liittyä kukatahansa, USA:n petosvaaleista kiinnostunut ja siellä käsitellään koronaa, joka läheisesti liittyy myös tähän vaalipetokseen: facebook.com/groups/254859849353535

Cancel Fake News julkaisi hauskan videopätkän, kun aito ja vielä elossaoleva Joe Biden pitää puhetta huumeista kongressissa, niin poika Hunter Biden pössyttelee kamaa ja katselee kaiholla isänsä puhetta: facebook.com/CancelFakeNews/videos/506183390480818


Tässä on hyvä ja opettavainen linkki juttuun, joka kertoo, miten suurta kusetusta ja huijausta koko Covid-19 teatteri USA:ssa on: trendingpolitics.com/hypocrite-biden-caught-mingling-maskless-with-dozens-of-people-after-forcing-all-americans-to-wear-mask-crugg/


(Päivitys 1.8.2021):


Arizonan Maricopasta tihkuu tietoja ja Trump:kin kiittää:





Nyt elokuun puolivälissä tai sitten loppukuusta on luvattu julkistaa loppuraportti ja sitä odotellaan!


Mike Lindell pitää Cyber Symposiumin 10-12.8.2021 ja on luvannut 5 miljoonaa dollaria henkilölle tai henkilöille, jotka pystyvät osoittamaan hänen väitteensä Symposiumissa vääräksi, USA:n ja koko maailmanhistorian suurimassa ja törkeimmässä vaalipetoksessa! Jää nähtäväksi, saapuuko "yrittäjiä" paikalle?

Euroopassa kuohuu ja Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Saksassa ym on pidetty massiivisia mielenosoituksia koronapassia ja pakkorokotuksia vastaan ja USA:ssa senaatin kaikki rebuplikaanit ovat protestoineen median välityksellä puhemies Nancy Pelosin diktaattorimaisia otteita, määrätä tieteen vastaisesti pitämään maskia "pidätyksen uhalla", senaatissa ja sen sisätiloissa! No, vielä ei ole ketään "pidätetty" ja ilmeinen syy on se, että kaikki rebuplikaanisenaattorit ovat tuota ukaasia vastaan!!

Presidentti Joe Bida syyllistää kansaa rokottamattomuudesta, vaikka itse on syyllinen täysin epäonnistuneesta rokotekampanjasta ja rokotteiden tehoakaan ei ole pystytty selvittämään, mutta niiden haittavaikutukset on jo hyvin tiedossa..

Meilläkin on lääkärikunta alkanut hyvin heräilemään ja vielä kun heräilis THL:n myrkkysuosittelijat ja maan hallitus, niin hyvä niin:

Arviolta yli 2,1 miljardia ihmistä on nyt rokotettu ja saanut ensimmäisen piikin ja kohta toisen! Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että ensimmäisen ja toisen vuoden aikana, rokotetuista tulee kuolemaan hyvin merkittävä osa väestöä ja toisen rokotuksen saaneista jopa 80% lähivuosien aikana!??

Suomi kun elää metsistä, niin nyt jo kannattaa valtion ja (kuntien) varautua hankkimalla lisämaata paljon hautuumaiksi ja arkkujen tehovalmistus kannattanee aloittaa hyvissäajoin. Liikemiehiä hautauspalvelualalle ei tarvinne kannustaa, sillä monilla on jo varmasti "pöytälaatikkofirma valmiina" ja tilatkin katsottuna liikkeenharjoittamiseen..

Jäädään kauhulla odottamaan tulevaa ja kiitosta vain "vuosituhannen parhaalle pääministeri Sanna Marinille" ja presidentti Sauli Niinistölle, ikuiselle globalistille, jotka tämän mahdollistitte..

Presidentti Trump ei ole jäänyt "laakereilleen lepäilemään", vaan on säännöllisesti tavannut "tiimiään" ja kaikki valmistelut vallanvaihtoon on ollu käynnissä jo hyvänaikaa:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti