Translate

sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Trump hurmasi Sarasotassa Floridassa!


Porukkaa oli kertynyt pilvinpimein kuuntelemaan Trumppia, joka puhui 1h 49min. Valtava ihmismassa!

Trmpin sanoma oli kuten aina "vaalien varastamisesta - 4 heinäkuuta ei peruta ja historiaa ei poisteta vasemmistokommunistien toimesta"..

Katso täältä koko puhe: youtube.com/watch?v=ZoWc4gwv35c

"Vaikka Trump vetää valtavia massoja Florida-ralliin, Bidenin puheet vetävät säälittävää "enimmäkseen tyhjiä" auditorioita..

Joe ja Jill Bideniä oli vaivautunut kuulemaan "kourallinen", n. 50 kuulijaa: katso videot täältä: trendingpolitics.com/while-trump-draws-huge-lines-for-florida-rally-bidens-speeches-draw-pathetic-mostly-empty-auditorium-knab/


Nämä valokuvat kertovat totuuden ja sen, kuka on Yhdysvaltojen todellinen presidentti!

(Päivitys 12.7.2021):

Dallasissa Texasissa pidetyssä CPAC.n vuotuisessa juhlassa Trumppia oli tullut tuhannet puoluefanit ja ystävät kuuntelemaan ja hän ei jättänyt ketään kylmäksi 1½ tuntisessa puheessaan. Kyytiä saivat vasemmistoradikaalit - kommunistit ja maan tuhoajat Joe Bidenit - sun muut ja Kiina, joka on maailmalle velkaa Wuhan viruksesta seuraavat 100 vuotta ja Trump valoi vahvasti uskoa ja toivoa parempaan ja paluuseensa Valkoisen talon johtoon, sekä puolueensa vaalivoittoon 2022 ja 2024!


Donald J. Trump aloitti taistelun korruptoituneita mediajättejä vastaan FB, Twitter, Google ym. ja voit tutustua hänen sivuiltaan asiaan tarkemmin: facebook.com/trumptvofficial


Mennyt viikonloppu tarjosi harvinaista *herkkua* maailmalle Yhdysvaltain historiassa, sillä vielä aiemmin ei ole tullut avoimesti esiin tilannetta, että median edustajat nauravat päin naamaa presidentille ja varapresidentille. Nyt tuo "luottamus", jos sitä edes ennätti olemaankaan, on sulanut pois ja arvovaltaa ei enää ole!

Tällä parilla on nyt johtopäätösten tekemisen paikka:

Joe Biden:


Kamala Harris:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti