Translate

lauantai 21. tammikuuta 2012

Kolmen kärki sunnuntaina?

                                                           
Sauli Niinistö saanee äänistä 37-38%
Kolpakkomies 20-21 ja maaninen Paavo kerää 13-14. Homoa ei näissä peleissä edes lasketa, sillä hän jää gallupeista huolimattaa alle 10 prosentin.

Paavo Ylisuuri Lipponen saneen 3 prosenttia?


Timo Soini tulee ja tekee toisen "jytkyn", sillä media ei yrityksistään huolimatta (gallup), onnistunut ohjailemaan valistuneita äänestäjiä. Soini on siis vaalien ekan kierroksen todellinen voittaja ja media saa hävetä!


Keskaria äänestäjille osoitteleva supernarsisti ja moninkertainen "presidentti Paavo Väyrynen", tippuu syväunestaan sille aidolle ja oikealle jalustalle, jossa hän on köllötellyt jo vuodesta 1970!


(Päivitys 22.1.12, klo. 21.35):


Pelisilmäni "sokeutui", sillä Pekka Haavisto oli gallupeista huolimatta, vaalien todellinen "jytky"! Jytky Soini jäi vain suutariksi ja sehän oli nähtävissä kampanjan aikana, kun hän ei ollut tosissaan pelissä mukana. Parempi näin, että "maaninen Paavo" hävisi "homo pekalle". Suomi on avautunut ja valmis jopa siihen, että Pekasta saattaa tulla presidentti? Mikäli nostattaa paneelipöytään niin kovaa "maamiinaa", että Saulilla menee pasmat sekaisin..


Niinistön suhteen arvioni osui lähes nappiin ja se ei ollut vaikeaa, mutta enpä ole enään varma, kumpaa herraa äänestän toisella varvilla..


Paavo Lipponen "tuplasi arvioni" ja sai peräti 6,7 %, joka selittyy sillä, että Paavo myöhästyi vaalijunasta, kun jäi odottelemaan sitä "joulua"..


Huom. Näitä arvioita ei ole *tarkistettu jälkikäteen*, kuten moni muu, vaan pitää seistä kuin rautatanko arvionsa takana! Rehellisyys on sitä, vaikka arvio menisi kuika metsään tahansa..


Onnea Pekka & Sauli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti