Translate

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Onko Paavo sittenkin "pipi pöö"?



Kuva lainattu IL:n verkkolehdestä.


Vaalimainoksessaan  Paavo Lipponen viestittää äänestäjille: "pöö.. hei ei ole mitään pelättävää"..

Tänään Paavo oli kuitenkin jo itse peloittelemassa äänestäjiä Helsingissä Rautatieaseman kulmilla kertoo Iltalehti: "Lipponen pelottelee Saksalla ja Venäjällä". Lehti jatkaa: "Lipponen pelottelee äänestäjiä Saksan suurvalta-asemalla ja Venäjällä, jos yhteisvaluutta euro romahtaa.

Jos euro hajoaa, suomesta tulee saksan vasalli. Olisimme Venäjän kanssa kahden kesken, jos jotain tapahtuisi. Pienet maat olisivat huutolaispoikia, lipponen sanoi"..

Hyvä Paavo. Kun Sinä olit pääministeri 2000 luvun alussa, niin Suomella oli konkreettisesti "ovi auki natoon"! Miksi silloin suljit sen Tarjan kanssa kahden?

Nyt on "pöömiehen" aivan turha pelotella menneisyydestä kumpuavin teesein "hei me ollaan yksin Venäjän kaa", kun me olemme aina olleet ja olemme sitä nytkin, vaikka EU antaa "muka, muka turvaa"..

Tätä Lipposen esiintymistä kutsutaan "omamoka poliittiseksi huoraamiseksi", kun halutaan peitellä ja ainakin yrittää peitellä ihan itse tehtyjä virheita lähihistoriassa ja (NYT) hetkessä!

Luulen, että euro tulee kaatumaan lähiaikoina 1-3 vuotta ja siihen prosessiin piskuisella Suomella ei juurikaan ole "estovaikutuksia"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti