Translate

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

1.500.000 lukijaa!


Uusi Suomi on niin kovin näköinen sisällöllisesti ja tsournalistisen johdon suhteen, kuin tämä pilaversio, jonka blokkasin googlen kuvahausta.




Kun kyseinen ilmestys alkoi toimimaan verkossa, niin alkuvuonna 2009 yritin 2-3 eri blogilla siellä kirjoitella yhteiskunnallisia faktoja. Aina kävi niin, että hetken päästä 2-3 päivää, nuo avaamani blogit (reksteröityneenä), joiden piti olla kaikelle kansalle avoimia kirjoittamisen paikkoja - hävisivät johonkin "bittiavaruuteen"?

No, eihän erkkipoika siittä vielä lannistunut, vaan osallistui aktiivisesti eri foorumeiden keskusteluun ja yleensä aina omalla nimellä tai vakiintuneella nimimerkilläni "EKL". Ei tätä päätoimittaja Huusko ja Herlin sietänyt, vaan sulki minut kokonaan lehtensä ulkopuolelle! Hyvä niin, sillä sehän minut kirvoittikin perustamaan oman blogini tänne googlelle kesäkuussa 2009 ja nyt on kahden blogini kävijämäärä ylittänyt 1½ miljoonaa  lukijaa.

Maamme jälkisuomettunut ja ummehtunut valtamedia, joka on niin sisäsiittoisen verkostoitunut (toimitus/johto) keskenään on aktiivisesti estänyt sananvapauteni (25 v.) ja lukuisia haastatteluja on hyllytetty ja mahtuu tuohon sananvapauteni raiskaamiseen 2 YLE:n TV 1 uutishaastatteluakin. Siitä erityismaininnan saa "oikeustoimittaja" Ari Mölsä, joka myi haastatteluni kesällä 1993 eduskunnan oikeusasiamies Jacob Södermanille (SDP) ja niin Ari Mölsä pääsi (palkittiin) oikeusasiamiehen kanslian korkeaan tiedottajan toimeen. Jakke lähti EU:n ombudsmanin hommiin, kunnes sieltä pois potkittiin keväällä 2002 *politikoinnin* ja omien intressien ja niiden ajamisen tähden, (eläkkeelle 2003), JSN puheenjohtajaksi ja sitten vielä "eläkkeelle" eduskuntaan varalta 2007 vaalien jälkeen, kun Tuula Haataiselle saatiin *sovituksi* Helsingin ap. kaupungin johtajan pesti!

Kiitos lukijoille ja hyvää alkanutta kesää. Jatketaan***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti