Translate

maanantai 7. toukokuuta 2012

Lähestysmiskielto vs. sananvapaus contra yksityisyydensuoja ja asianosaisjulkisuus.


Seinäjoen käräjäoikeus ja ns. Fallesmannin puisto on paikan nimi. Kuva googlen kuvahausta.












Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa oli tänään oikeudenkäynti, jossa Riitta Hietala jatkoi sitä samaa kiusan- ja harmin tekoa, jonka oli aloittanut heti muuttomme jälkeen 1.5.11 Sapsalammilta - Alavuden asemalle. Nyt puheena oli "lähestymiskielto ja laajennettu" sellainen, jota huipputuristi Suomen - Turuust yrittää saada kattamaan jopa lehti- ja blogikirjoitukset - aina TV-uutisiin saakka..

Lähestymiskiellon määräämisen perusteena oli Hietalan taholta - Laaksolta tulleet 3 puhelinsoittoa. Kiukuttihan se emäntäänikin, että Hietalaa oli alettu oikeudenkäynnissä suosia ja Laakson pahoinpitelystä 14.7.11 ja kotirauhan häirinnästä 17.9.11 ei ole kuulunut mitään, vaikka syyttäjän syyteharkintakin on aikaa sitten ollut valmis?

Hänen Turkulainen asianajajansa Mika Ylönen oli kehitellyt päämiehelleen kannepohjan, jolla yrittää tehdä jonkinlaista "oikeushistoriaa", ainakin omassa mielessään, että "lähestymiskiellolla ja laajennetulla sellaisella, voitaisiin määrätä oikeuden vahvistamana, että kuka ja mitä saa kirjoittaa omassa blogissaan rikosasioiden vireillä ollessa ja asian jo olleen oikeudessa ja sen käsittelyssä.

Onhan se nyt posketon ajatus, että jokainen voisi lähteä hakemaan "lähetymiskieltoa", kun jota kuta vastaan on tulossa ikävä rikos- tai siviilikanne käsittelyyn? Miksi tätä ei kukaan aiemmin ole keksinyt?

Kunnianloukkaus- asiat ovat sitten aivan erikseen, mutta siihen en mielestäni ole  syyllistynyt, vaikka olenkin "vittumainen erkki". Puolianihan minä vain yritän pitää ja jos ei enään olisi edes tätä blogia ja sananvapautta, ennen kuin *hirtetään*, niin mikä olisi se toinen vaihtoehto yrittää puolustautua valtiota ja sen jatkuvaa mielivaltaa vastaan, jota on jatkunut kohta 30 vuotta!

Tänään tulee MOT "miksi oli tuomittava", jossa maasamme olevat pakolaiset kertonevat siittä, että eivät ole päässeet vainoajiaan karkuun edes vieraassa maassa tuhansien kilometrien päässä "vainomaastaan".. Mihin minun pitäisi paeta? Pitäisikö hakea poliittista turvapaikkaa USA:n - Suomen suurlähetystöltä?

Linkki MOT:n juttuun: http://areena.yle.fi/ohjelma/2501 suosittelen!

Olen uupunut. Olen väsynyt jatkuvaan ajojahtiin ja kiusaamiseen. En ole pyytänyt mielestäni paljoakaan elämältä, kuin sen, että jo vihdoin saisin(mme) elää rauhassa. Tämäkö on äpäräpojalta kohtuuton pyyntö ja liikaa vaadittu?

Seinäjoen käräjäoikeus antaa asiassa kansliapäätöksensä keskiviikkona 9.5.2012 ja asianosaisena laitan päätöksen siitä  tänne blogiini, niin lukijat pääsevät katsomaan ratkaisun- ja sen perustelut. 

Ohessa haaste 10.4.2012, asianumero R 12/570:






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti