Translate

perjantai 27. syyskuuta 2013

170/6= 3,5% Virallinen suomenennätyskö yhdelle miehelle?


Kihlakunnansyyttäjä Anssi Pelkonen, istui ja hautoi 4 juttuani yli vuoden ja paria juttua lähes vuoden!

Se on 3,5 prosenttia kaikista jutuista, joita maassamme on ollut syyteharkinnassa yli vuoden! Millä helvetin perusteella minuun kohdistettuja juttuja on "lepyytetty/makootettu", joissa ei ole näyttöä rikoksesta ei vaikka kuinka "suurennuslasilla hakisi"?

Koulun penkille heti ja Valtakunnansyyttäjänvirastolle tiedoksi, että kun nyt syksyllä 2013 alkavat syyttäjien ja tutkinnanjohtajien uudelleen koulutus lainmuutoksen (2014) vuoksi, niin Pelkonen erityistarkkailuun, et varmasti meneepi oppi ihon alle!

Kun hetki sitten, Valtakunnansyyttäjänvirasto oli selvityttänyt kaikki jutut jotka ovat olleet yli vuoden syyteharkinnassa, eli odottamassa syyttäjän aktia oikeuteen saattamiseksi, niin selvisi, että niitä oli 170 juttua "keskeneräisenä"?

Miten helvetissä voi olla mahdollista että Laakson Erkin *juttuja* noista oli peräti 6 kpl ja joista jopa pahimmillaan lähes 2 vuotta yksikin odottanut (mitä hitin ratkaisua)..

Hetki sitten laitoinkin tähän blogiini 2 ratkaisua ja päivitin tänään ko. kirjoitusta yhdellä jutulla. Mutta hep heijaa, tänään kun sain kuulla, että Vaasan hovioikeus järjestää suullisen pääkäsittelyn 26.11.2013, klo. 09.00 alkavaksi määrätyssä istunnossa , minun 14.7.2011 tilauspahoinpitely- asiassa, yllätys yllätys!! Tuttu haastemies on ovella ja jo jopa ystäväksi tultu. Toi minulle 3 haastetta käräjille ja jutuista, joissa ei ole mitään näyttöä edes syytteen pohjaksi:



 Tämän jutun esitutkintapöytäkirjat löytyvät II- blogista http://laaksoek.blogspot.com/ ja sieltä: 13.2.13 "Pohjolan blogiguru kertoo"..




Tähän juttuun kannattaa käydä tutustumassa mm. 29.3.12 teksti "Oikeuden Matti Nykänen". Tässäkin syyttäjä nyt yrittää harhauttaa. Mitään oikeudenistuntoa ei ollut 30.3.12, vaan juttua istuttiin Alavudella 29.3.12. Kansliapäätöksen syyttäjä Riina Sakalan toivomuksesta oli tehty 25.3.12, eli juttu oli julkinen kun se nettiin oli laitettu! Tuo 25 päivä oli se, jolloin oikeudellisesti asiaani oli jo "istuttu" syyttäjän ja tuomarin toimesta, asianosaisia kuulematta?






Tähän juttuun voi käydä tutustumassa tarkemmin blogikirjoituksesta: "Alavudella 3 kuollut ammuskelussa" 17.11.12.






Tästä jutusta minua kuultiin ja en ole soittanut, kuten poliisikin jo totesi kuulusteluissa, että "numero on ollut näkymätön", joten he eivät pysty sitä selvittämään. Mitä vittua syyttäjä siis aikoo? Tehdä ihan itse jotain saatanan "hokkuspokkus" temppujako..?

Tässä lopuksi hieman VSKV:n ohjeita syyttäjille. Minun tapaukseni ei löydy kyllä näistä *ohjeista*:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti