Translate

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Vaasan hovioikeus määräsi avustajan, mutta millaisen? (Huom! Tämän jutun otsikko elää)

(Päivitys juttuun 19.11.2014):


Asianajaja Mika Kinnunen, joka on mm. Tuure Ristikankaan aatson kumppani, kuten myös Koskinen. Ihmettelen sitä, että miksi juuri hänet määrättiin Vaasan hovioikeudesta avustajakseni, vaikka on kyseessä selvä eturistiriita. Aiemmin en ottanut Tuure Ristikangasta avustajakseni, sillä jo tuolloin 2012 oli havaittavissa asenteellisuutta. Halua asioitteni sotkemiseen toki olisi ollut, mutta minulle riitti pelkkä puhelinneuvottelu todetakseni reaalitilanteen!

Hän on siis juristi, joka muiden ohella on "sattumalta eksynyt blogiini". PS. Lue jutun lopuksi kommenttiosio!

Voidaan siis, perustellusti kysyä, että miksi aa Mika Kinnunen johti hovioikeutta harhaan, hänen olisi kysyttäessä pitänyt ilmoittaa eturistiriidan olemassaolo ja jos ei sillä hetkellä ollut tietoinen, niin olisi se pitänyt hänen selvittää! Yksi puhelinsoitto tai tiedustelu kollegoiltaan olisi riittänyt tai olisi edes soittanut minulle, mutta ei Perkele kun asioita vaan haluttiin hämmentää.

Vaasan hovioikeus määräsi 13.11.2014 antamalla päätöksellä oikeudenkäyntiavustajaksi asianajaja Mika Kinnusen. Kuten päätöksestä käy ilmi, niin Kinnunen oli antanut suostumuksensa tuomarin, hovioikeudenneuvos Pirkko Loukosan tiedusteluun 3.11.14. Itse sain tiedoksi tavallisena kirjepostina hovin päätöksen perjantaina 14 pnä. 

Asia on siis siten edennyt verkkaista vauhtia ja minuun ei ole oltu missään yhteydessä, vaikkakin hovioikeudella on kaikki yhteystietoni. Laitan nyt vielä tähänkin e-mail osoitteen ja jään odottamaan yhteydenottoa avustajalta: erkkikalevilaakso@gmail.com (Itse piti ottaa yhteyttä Kinnuseen 17.11 ja aikaa jo kuluneena 2 viikkoa, hänen "suostumuksestaan")??


Hovioikeuden päätös ohessa:




Yhteydenpidot uuden avustajan kanssa, kertoo oleellisen:



(Päivitys 19.11.2014): yhteydenpidot aa Kinnuseen, sekä ilmoitus Vaasan hovioikeudelle e-mailitse:












Asianajajaksi Mika Kinnunen on jo tehnyt kaksi törkeää ja tietoista virhettä ja niistä ensimmäinen oli se, ettei hänen olisi alunalkaenkaan pitänyt ottaa "toimeksiantoa ja hovioikeuden määräystä" vastaan eturistiriidan tähden. Olin jo aiemmin asioinut heidän toimiston kanssa. Toinen ja törkeämpi, sekä petos oli se, että hän meni hyväksyntääni vailla lähettämään omia vastineitaan hovioikeudelle tänään, vaikka olin pyytänyt korjaamaan ja täydentämään. Todella törkeä heppu!

Näyttää olevan niin, että nämä pahvit oikein kilpailee siittä, kuka kieroimmin voi kusettaa ja harhauttaa Laaksoa, sekä yrittää ajaa juttua solmuille..

3 kommenttia:

  1. Eksyin tänne blogiisi sattumalta, ja luettuani nyt jonkin aikaa lähinnä oikeusjuttuihisi liittyviä päivityksiä, olen huolissani ja pettynyt. Päällimmäinen huoleni ei kuitenkaan kohdistu oikeusjärjestelmäämme, vaikka sinänsä jaankin kanssasi näkemyksen siitä, että järjestelmässä on paljon parannettavaa. Huoleni kohdistuu sen sijaan siihen, millaisen loven toimintasi tekee muutenkin jo heikolla tolalla olevaan valtionkassaan ja oikeushallinnon alati niukentuviin määrärahoihin.

    Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että täällä kovasti peräänkuuluttamiesi "perusoikeuksien" toteuttaminen maksaa meille veronmaksajille pitkän pennin? Jokainen tuomarille lähettämäsi sähköposti, jokainen avustajanvaihdos, jokainen pääkäsittelyä pitkittävä kommentti ja jokainen muutoksenhaku aiheuttavat kustannuksia. Sinun loputtomien kunnianloukkaus- ynnä muiden asioidesi (joiden selvittämisen pitäisi terveiden aikuisten välillä hoitua ilman oikeusviranomaisten apua) käsittelyyn kuluva aika ja raha ovat pois yhteiskunnallisesti aidosti merkittävien, esim. lapsiin kohdistuvien, rikosten käsittelyltä. Laajasti ymmärrettynä se on pois koulutuksesta, terveydenhuollosta ja kaikesta yhteiskunnallisesta infrastruktuurista. Jos yhteiskunta rakentuisi ainoastaan kaltaisistasi mitättömiä juttuja poliisissa ja eri oikeusasteissa puivista yksilöistä (joilla oikeusapupäätöksen nollaprosentista päätellen on ilmeisen vähän, jos lainkaan, tuloja joista maksettavilla veroilla tätä systeemiä ylläpidetään), ei ainuttakaan juttua voitaisi käsitellä kunnolla.

    Oletko kysynyt itseltäsi, mikä on se yksi yhdistävä tekijä näissä kertomasi mukaan kymmenissä oikeusjutuissasi? Yhdistävä tekijä olet sinä. Vaikka olet oman elämäsi päähenkilö, kannattaisi ehkä laittaa asiat mittasuhteisiin ja miettiä hetken kriittisesti sitä, mikä intressi erinäisillä poliisiviranomaisilla, syyttäjillä, tuomareilla ja avustajilla olisi vainota juuri sinua. Aivan niin: ei pieninkään. Luulen, että heistä kukin tekee vain työtään, osa arvatenkin jopa liian kiihkottomasti.

    Toivon sydämeni pohjasta, että löydät tasapainon ja rauhan elämässäsi. Tämä toivomus kumpuaa paitsi toivosta allokoida yhteiskunnan rajallisia resursseja tärkeämpiin asioihin, niin myös lähimmäisenrakkaudesta. Luultavasti jatkuvat oikeusprosessit eivät ainakaan helpota omaa oloasi, saati muiden, jotka joutuvat työskentelemään ja asioimaan niiden parissa.

    Ja siltä varalta että ajattelit ilmaista tyytymättömyytesi siitä, että kommentoin nimettömänä, niin merkittäköön tämä mahdollinen reklamaatiosi pöytäkirjaan. En kuitenkaan ole valmis päätymään tämän blogisirkuksesi vakioparjatuksi, joten teen itselleni epäominaisen ratkaisun ja jätän tämän kommentin allekirjoittamatta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos asiallisesta ja realikommentistasi.

    Minä nyt en vain suostu "kuolemaan"! Reilut 20 vuotta sitten olin jo niin väsynyt, että yritin kerran itsemurhaa siinä kuitenkaan onnistumatta. Keskusteltuani sairaalan pastorin kanssa elämästä, asioista ja kaikesta tästä, niin hän sanoi minulle "miksi sinä erkki yritit itsesi tappaa, sen sijaan että tekisit niille kiusaajille ja vainoajillesi jotain.

    Sain tuolloin tuosta niin paljon Voimaa, että olen jaksanut kaikki nämä helvetilliset koettelemukseni. Menen vaikka kallion läpi, että pääsen tavoitteeseeni, mutta jaksamalla, taistelemalla. En ole milloinkaan edes vakavasti harkinnut väkivaltaa tai pahaa vainoajilleni!

    Pahalla ei voiteta pahuutta.

    VastaaPoista
  3. Selvennän vielä lyhyesti, että tämä ei todellakaan ole keskustelufoorumi, mutta edellinen anonyymikirjoitus oli niin hyvä, että päätin sen julkaista!

    Toisena sivukurisioteettina vielä mainitsen, että tässä pelissä joka varmasti on valtiolle maksanut aivan turhaan kymmeniä miljoonia euroja mm. poliisin, syyttäjien, tuomarin akteina ja minun ympärivuorokautisella valvonnalla, niin kun käy lukemassa "Lehdet 1988-2001", niin sieltä löytää Hymy-lehden artikkelin, jossa minä jo 1989 ilmoitin julkisesti, etten "halua Jacob Södermanin pojaksi". Mitä sitten tapahtui, kun heitin "kädet pystyyn ja ilmoitin, että jo riittää"? Jacob Söderman lisäsi vain kaasua ja jahtini, elämäni tuhoaminen erilaisine lavastuksineen ym. peli koveni!

    Ei nämä ole mitään hallusinaatioita vaan kaikki faktaa, kunhan jaksaa alusta loppuun nämä tekstit kahlata ja lukea ja miettiä, sekä hiukka väsyttää aivonystyroitään..

    VastaaPoista