Translate

lauantai 9. tammikuuta 2016

Mihin olemme matkalla 2015 - ?



Kuvassa "monikulttuurisuuden puhtain ilmentymä", jossa vanhempi herrasmies ja hänen "ei tyttärensä", vaan vaimo. Ruotsissakin jo sallittua, mutta onko tehty laajempaa tutkimusta tai "kansanäänestystä" siittä, onko se hyväksyttävää?

Pakostakin herää kysymys lähimenneisyyteen, että oliko kansanedustaja Jussi Halla-Ahon (ps) saama tuomio väitetystä "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan", korkean poliittisen ja oikeudellisen johdon nöyryyttämis/hiljentämisyritys, sillä Jussihan vain yritti sivistää meitä sivitymättömiä Islamin perimmäisestä ja syvimmästä olemuksesta ja sen tuomista vaaroista yhdistettynä laajamittaiseen maahanmuuttoon, joka meilläkin euroopassa on nyt nähtävillä. Tämä käsilläoleva kehitys on suunniteltu ja "paperilla toteutettu" jo 2010 -luvun alkupuolella, kun on tehty suunnitelmia suureen ja hallitsemattomaan maahanmuuttoon "pakolaisvirtaan", josta olemme nyt nähneet vasta alun?

Suosittelen katsomaan ja lukemaan tämän linkin: mvlehti.net/2016/01/09/mita-islam-tekee-tytoille/

Jussi Halla-Ahon jahtaaminen ja mustamaalaaminen mediassamme oli vain pedofiilien puuhastelua, sillä kokokuvassa on paljon suuremmasta kysymys!

(Päivitys 10.01.2016):


Kuvassa rikosykikomisario Thomas Elfgren (krp), jossa hän nauttii euforisen näköisenä vesileikeistä sisällissotaa käyvässä Ruandassa. Hän on mm. adobtoinut itselleen sieltä lapsia. Onko tässä kuvassa syvästi "rakastava" isä, vai onko kuvassa "peto - paratiisissa"?

Jatkan toisella kuva-arvoituksella:













Mikä näitä kahta kuvan herraa yhdistää? Lapset ja nimittäin (omat lapset), sekä absoluuttinen pahuus!

Lopuksi vielä lainaan Thomas Elfgrenin erinomaista kirjoitusta 6.12.2015 Uudessa Suomessa:



(Päivitys 12.1.2016): Poliisilta erinomaista tiedotustoimintaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti