Translate

tiistai 5. tammikuuta 2016

Oikeusmafia!?



Tein eilen ns. "testisoiton" ja soitin Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimistoon Seinäjoelle, tarkoituksenani oli keskustella tutun oikeusavustajan kanssa heidän tekemästä ns. "oikeudellisesta arvioinnistaan"? No, laitoin kännystäni numeronäytöneston päälle ja asiallisesti tiedustelin, että "olisiko herra se ja se paikalla ja tavattavissa. Minulle vastattiin, että "juuri nyt on palaveri" ja hetkenaikaa vielä pölistyämme puhelimessa, toimistovirkailija sanoi, et "nyt on juuri vapautunut ja yhdistääkö hän - hänelle"..

Vastasin, et yhdistä vain, mutta sitten minulta alettiin vaatia, et mun pitäis ilmoittaa "sotuni"? Hämmästykseni oli melkoinen, et hei mitä haloo? Halusinhan vain keskustella julkisen oikeusavustajan kanssa, mutta en päässyt, koska en suostunut kertomaan syntymäaikaani ja sosiaaliturvatunnusta? MITÄ HELVETTIÄ!

Olen ymmärtänyt, että julkisten oikeusavustajien ja oikeusaputoimiston kanssa pitäisi pystyä keskustelemaan niin halutessa myös anonyymisti, mutta ainakaan näin E-Pohjanmaalla se ei ole mahdollista..?

No, ymmärtäähän SEn erkkikin, kun ensin piti antaa oikeusapupäätös "isyyden kumoamiseen", vaikka näin DNA-aikakautena se on kerralla poikki ja tarkoittaa isyyden selvittämistä, eli vielä kerran Suomeksi: vahvistamista!! Siinä se virheellinen ja väärä dna kerralla kumoutuu ja tietääpi, kenen poikii ollaan..

Voihan räkä, kyllä on oikeusmafia konsanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti