Translate

maanantai 4. huhtikuuta 2016

23 vuoden jälkeen, on Jouko Turkan "kiimaiset poliisit" vapautettuna sensuuripannasta!


Helsingin Sanomat uutisoi 17.3.2016: "Suomi näkee 23 vuoden jälkeen poliisisarjan, jonka Jouko Turkka teki "rangaistukseksi Suomen kansalle"... Linkki HS:n juttuun: www.hs.fi/kulttuuri/a1458189176534

Tämä katiskakohtaus oli yksi hauskimmista, jonka Turkan näyttelijäoppilas Kai Lehtinen veti loistavalla intensiteetillä!

Tuo 5 osainen ja siis 5 tuntinen dvd- paketti on itse katsottava ja erkin on ihan turha yrittää aiheesta jotain lätistä näin 23 vuoden jälkeen, mutta ikimuistoisia kohtauksia on tuossa paketissa haitalle asti ja jos tuon katiskakohtauksen jälkeen täytyis joku mainita, niin sanotahan nyt vaikka se, että kun  Jacke tunnetaan kovana kalamiehenä, joka aikoinaan istutti taimenia Vantaanjokeen ym. ja elvytti sitä, niin kun niitä "maaherran virkalimusiineja sieltä sorakuopalta alkoi löytymään, niin se purjeveneen esiintulo oli paras"...

Sitten se oikeussalikohtaus, kaikkine yksityiskohtineen, kamerakulmineen ja Merja Larivaaran loistava suoritus. Huh..huh!

Katsoin "cdon.com:lta", niin tuo dvd on jo ennakkotilattavissa hintaan 14,95 ja alustava julkaisupäivä 8.4.2016. VLMediahan tuon on kustantanut ja siitä vastaa. Lue lisää tästä Helsingin Sanomien jutusta, sillä erkkihän valehtelee ja keksii omiaan, sekä ei minulla ole lupaa mennä omimaan ohjaajalegenda Jouko Turkan ideaa. Harhainen erkki heittelee "omiaan":

(Päivitys 4.4.2016, klo. 9.50): Erikoista sensorointia on sekin, että kun "historiaa on yritetty häivyttää" ja vähiten varmasti asianosaisten näyttelijöiden (omasta tahdosta), niin Wikipedia ei edes tunne yhden päätähden osallisuutta mestariteokseen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kai_Lehtinen SE on sentäs hyvä, että Turkan toinen suurteos "Seitsemän Veljestä 1989 on mainittuna Wikissäkin?

Sama "tauti" on näyttelijöiden Merja Larivaaran ja Taisto Reimaluodonkin kohdalla, et Wikipedia ei tunne heitä "Kiimaisista Poliiseista", mut kaikki muu historiikki on mainittuna??


HS artikkeli 17.3.2016:




(Päivitys 7.4.2016):

Mielestäni on kohtuullista toivoa ja odottaa, etä YLE esittäis nyt kevään ja kesänkorvilla tämän sensorissa 23 vuotta levänneen mestariteoksen, jota niin moni on toivonut uusintana! Teos on yhtä "hullu", kuin sen ohjannut taiteilijanero ja kaikki asianosaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti