Translate

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Hoitovirhettä pukkas heti kärkeen..


Tämä kuva on otettu tänään 25.4.2016 oikeasta kyynärtaipeesta, joka vielä mustelmilla 19.4 tehdyn "valtimoverisuonten varjoainekuvauksen" johdosta. Kuvaus tehtiin Seinäjoen Keskussairaalan Kantasairaalassa röntgenosastolla (magneettitutkimus).


Verisuonikirurgi Timo Hyytinen. Kuva lainattu Mehiläisen sivuilta.

En tiedä, yrittikö hän epäkelvoilla varjoainekuvilla ja asiattomalla hoidolla saada minusta "Mehiläisen asiakasta"? Voi olla niinkin, mutta itse kunkin kannattaa kaksi kertaa miettiä, kun joutuu tämännäköisen miehen "kynsiin"..








Tänään minulla oli sitten kirurgian poliklinikalle aika aamupäivällä klo. 10.45 pallolaajennusleikkaukseen. Yllätykseni oli melkoinen kun saavuin ja minut kutsuttiin sisään. Lääkärillä oli 3 suurehkoa monitoria auki, jossa nuo magneettikuvat oli ja kirurgi tokasi minulle, että "sinä olet jo 51 vuotias". Tuo kommentti hämmensi minua suuresti! Kyllähän nyt vielä yli 70 vuotiaitakin leikataan..

Lääkäri ei kunnollisesti selvittänyt minulle kuvista mitään muuta kuin "epäselvää on ja huonot kuvat".. Sitten hän pyysi ottamaan kengät pois ja alkoi kuuntelemaan jalkojani? Jalkani oli tutkittu jo kertaalleen Alavudella vajaat 2 kuukautta sitten?

No, lopuksi lääkäri totesi, ettei Sinulle voi pallolaajennusta tehdä, kun nuo jalkojen valtimot ovat niin tukkoiset ym. ja että minulle olisi tehtävä "ohitusleikkaus - alaraajoihini".. Huh..huh!!

Sanoi, että saat alkusyksyksi toimenpideajan.. 

Minua alkoi jo heti 19:sta päivä ihmetyttämään, että alaraajoja tutkittaessa annetaan varjoaineliuos käden kyynertaipeeseen? Kun taas tarkkana olin ja kävin HUS:n sivuilla, niin jokainen voipi päätellä itse oliko hoitoni asianmukaista vai ei. Mielestäni ei! Nyt erkkipoikaa haluttais epäselvien ja huonojen magneettikuvien kautta leikellä, kuin pientä "porsasta" ja se ei ole mikään pikkujuttu, et laitetaan molempiin jalkoihin "vetoketjun kautta ohituksia"..?

HUS:n verkkosivuilla ohjeistetaan, että jalkojen valtimoverisuonten kyseessä ollessa, varjoaine laitetaan katetrilla nivusten kautta. Niinpä. Näin ajattelin itsekin jo ennen käymistä HUS:n sivuilla!!

Tässä infoa HUS:n sivuilta:


(Päivitys 26.4.2016):

Täydennän vielä tapahtumia lääkärin vastaanotolla eilen. Hieman oudoksuin sitäkin, että kun minut kutsuttiin sisään, niin huoneessa lääkärin lisäksi oli kaksi hoitajanaista pöydän toisessa päässä? Yleensä tapana on, että potilas keskustelee hoitavan lääkärin kanssa kahdenkesken.

Todettava on vielä sekin, että röntgenlääkäri magneettikuvia ottaessaan toimi täysin verisuonikirurgin ohjeistuksen mukaan, laittaessaan varjoaineen oikeankäden kyynärtaipeeseen? Hän ei siis ole voinut "säveltää" omiaan..

Vielä ennen kotiinlähtöä kävin keuhkojen spirometriassa, eli puhallustestissä, kun tuo lääkäri niin sitä halusi. Tämäkin toimenpide oli jo tehtynä Alavuden TK:ssa, niin ei voi kuin ihmetellä meininkiä..?

Eilen pistin e-mailia tuolle lääkärille ja pyysin uutta magneettikuvausta ja siten, että varjoaine laitetaan nivusten kautta jalkojeni valtimoverisuoniin. 

Tässä nämä lähetteeni Seinäjoen Keskussairaalaan:





Nämä "infot" sain noilta "hoitajattarilta" tuon katselmuksen jälkeen:




Ilmeistä on, että joudun vielä turvautumaan yksityiselle puolelle, että saan asianmukaista hoitoa alaraajaiskemiaani! Olen vasta 51 vuotias ja kysyn, miksi minua ei haluta hoitaa??

Kun elämäni on olosuhteidenpakosta julkista, niin on terveytenikin tältäosin. Tässä lääkärin vastaus:



(Päivitys 26.4.2016, klo. 14.15):

Sain "valonnopeudella" ns. epikriisin lääkäriltäni, joka oli nähtävästi tänään postitettu pikana!. No, pelästynyt tietty eilistä blogipäivitystä?

Tuossa epikriisissä ihmetystä herätti se, että kohta 12 vuotta Alavudella asuneena, en milloinkaan terveyskeskuksessa asioidessani ole "törmännyt entiseen sukunimeeni", jonka olin vaihtanut äitini tyttönimeen 25 vuotta sitten. Nyt tässä epikriisissä sekin oli otettu huomioon "Alasippola". Toisena seikkana, en ole keskustellut hoitavan lääkärin kanssa S.joella "alkoholinkäytöstäni"? Tosin ajokorttiani uusittaessa se oli tullut esiin Alavudella, että 2 kertaa kuukaudessa.. Tai sitten tämä kirurgi oli poiminut sen täältä blogistani, kuten entisen sukunimeni "Alasippola"?

Nyt on varmasti niin, että luottamuspula on sitä luokkaa ja ilmeinen, etten tarvitse enää uusia aikoja varjoainekuvauksiin, enkä mihinkään muuhunkaan kun olen saanut huomata tämän suorastaan natsistisen toiminnan ja terveydentuhoamisyrityksen Seinäjoen Keskussairaalan Kirurgian osalta. Myöhemmin jalkani operoidaan ihan eri ilmansuunnista!!

Nyt otan "time out:in" tähän jalka-asiaani..

Tässä posti, jota en siis ollut pyytänytkään:




Tälläinen sikailu on loppu nyt! Tuo epikriisi ja ns. "diagnosointi" ei ole kissanpaskan arvoinen!! Loppupeleissä, suht terveestä ihmisestä yritettiin tehdä sairaampi, kuin hän onkaan..??

Kirjeeni kirurgille:



Tuo varsinainen diagnoosi oli "170.2" ASO, mutta se nyt ei auta kun mahdollinen hoitovirhe tapahtui varjoainekuvauksessa ja minua näin yritettiin kerralla vanhentaa 15-20 vuotta!!

170.2 ASO:







Miksi minulle piti määrätä joku kiertävä- ja konsultoiva kirurgi "Mehiläisestä" Helsingin Töölöstä, kun Seinäjoella olis ollut omiakin kirurgeja Laakson "putkia rassaamaan"? Miksi nämä tuplatutkimukset ja väärintehty varjoainekuvaus? Minkä tähden lääkärin kahdenkeskisessä "neuvottelussa" piti olla kaksi ulkopuolista "todistajaa", eli hoitajaa paikalla? Miksi, miksi ja miksi! Näitä kysymyksiä riittää..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti