Translate

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Isyystutkimus voi olla erittäin helppoa tai äärimmäisen vaikeaa...



Laitoin molemmat blogini ns. "lepäämään" 5.3.2016 ja ne olivat suljetut suurelta yleisöltä sen tähden, että halusin antaa ns. "työrauhan" Vaasan hovioikeudelle ja kunnioitukseni asian luottamukselliselle käsittelylle, kun hovioikeus ryhtyi valitusasiaani (isyyden vahvistaminen), käsittelemään 27.2.2016 päivättyä valituslupahakemustani/valitusta.

Nyt MTV:n uutiset julkaisi ns. "Pekan 62 v" tapauksen jokä nyt käräjäoikeuden punnittavana ja tämän johdosta avaan nyt nämä blogini, sillä kysymys kuuluu "eikö Pekalla nyt sitten olisikaan (kahta isää), jos käräjäoikeus vahvistaa hänelle uuden biologisen isän"? Hänen edesmennyt isänsä, joka aikoinaan todettu veri ym. tutkimuksin, niin jos meidän skitsofreeninen oikeuslaitos yhtää yrittäis pitää yhtenäisyyttä ja yhteistä "linjaa yllä", niin tuon "Pekan 62 v. pitäisi siis a) ensin kumota jo kuolleen isänsä isyys ja vasta sitten b) ajaa nyt uusi vahvistuskanne (uutta biologista isäänsä vastaan), joka tosin sekin jo aikaa sitten kuollut, mutta "solunäytteet tallella"..

Missä siis oli tässäkohdin menty vikaan? Pekan caseen pääset tutustumaan täältä: www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/dna-testin-tulos-vahvisti-pekan-63-epailykset-todeksi-jo-lapsena.mietin.ettei-han-ole-isani/5819262

(Päivitys 3.4.2016, klo: 20.00):

Kuvan henkilö Pekka Halttunen 62 v. sai juuri dna-tutkimustulosten tiedon ja hänen järkytyksensä oli suuri, kun hänelle aikoinaan oikeus oli määrännyt isän ja nyt dna-tutkimustulos puhuikin sen puolesta, et VÄÄRÄ MIES oli määrätty..

Pekan juttu on kaikkinensa niin erikoinen, etten edes viitsinyt lähteä enään korjaamaan juttuni tekstiä yllä, vaan lukijan on käytävä Pekan facebook -profiilissa lukemassa Pekan tarina ja katsottava hänen haastattelunsa ym. Keskisuomalaisesta 31.3.2016...

No, Pekka Halttusta auttaa Keskisuomalainen ja MTV hänen "isän etsinnässään" ja nyt erkkikin kohtalotoverina omalta osaltaan. Erona meillä siis edelleen on se, että Pekka Halttunen on isän etsinnässään päässyt oikeuden hyväksyessä ja määräyksellä oikeusgeneettisiin tutkimuksiin ja nyt oikeuden aikoinaan vahvistama väärä isä on poissuljettu ja se aidon isän etsintä siis jatkuu edelleen.. Toivotaan et löytyy!!

2 kommenttia:

  1. tovottavasti annatte asialle edes pienen hetken aikaanne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Pekka! Että edes kuultaisiin ja sais sen oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin?

      Poista