Translate

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Oikeuslaitos on "yksityistetty" ja myyty. Fair trial on kuollut, oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ei ole!!



Tässä kuvassa isä Jacob Söderman pirullisesti hymyilee, kun on evännyt ja varastanut poikansa ihmisoikeudet..

(Päivitys 12.5.2016):

Ei ne osoitetiedotkaan nyt niin kovin "salaisia" ole kuvan herralla, jos Helsingin seudun puhelinluettelo "tuntee miehen", niin miksei muutkin: "Luthergatan 14 A 10, 00100 Helsinki. P. 050-512 16 49".


Vaasan hovioikeus ei myöntänyt jatkokäsittelylupaa ja ottanut asiaani käsiteltäväksi 14.4.2016 antamallaan päätöksellä (alla). Hovioikeus ei perustellut valituksen ja lupapyynnön hylkäystään, sillä sehän on meidän mädäntyneen oikeuslaitoksen käytäntö, et hovioikeuksienkaan ei enään tarvitse perustella sitä, mitä käräjäoikeudet jättävät käsittelemättä ja perustelematta?

Minulle ei suotu oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ja siis sitä, että olisin edes kerran saanut esittää asiani suullisesti ja minua olis kuultu, sekä että olisin saanut esittää kirjalliset todisteet ja henkilötodistelun, joka puhuu Jacob Södermanin isyyden puolesta! Kaikki minulta evättiin ja estettiin?

Tämä isyysfarssi on nyt kestänyt 27  vuotta ja epäselvin veritutkimuksin minulle määrättiin väärä isä 1989 Porvoon kihlakunnanoikeuden päätöksellä, tutkinnallisen "todistusvoiman" jääden 83,1%. Tuolloin ei ollut käytettävissä vielä DNA-tutkimusmenetelmää ja oikeuskäytäntökin määräytyi sen mukaan, mitä veritutkimuksilla saatu todistusvoima mahdollisti, mutta minimivaatimus poissuljentaan tai isyyden vahvistamiseen oli tuolloin (yli 95%)! Miksi minut tahdottiin jättää joksikin "jeesuslapseksi", jonka tutkintatuloskin vahvisti, ettei Toivo Alasippola ole minulle mitään sukua? Jokainen lukija ymmärtää vastauksen tuohon kysymykseen!!

Asiassa luonnollisesti valituslupaa haetaan korkeimmalta oikeudelta, mutta se ei tule johtamaan mihinkään. 

Tämä isyysasia olisi vaatinut yhden ainoan sylkinäytteen Jacob Södermanista ja asia olis ollut sillä selvä. Muita ns. "isäehdokkaita" EI ole ollut nyt, eikä milloinkaan!

Uusi ja voimaan tullut isyyslakikin oli asiassa puolellani ja tarjosi mahdollisuuden 1.1.2016 voimaantultuaan ja nyt se minulta estettiin edes kuulematta..

Saattaa olla, että asiassa mennään aina EU:n oikeuselimiin asti, mutta juuri nyt on asiassa "pureskeltavaa" aivan riittämiin. 

(Päivitys 21.4.16): Tekstiä poistettu viimeisestä kappaleesta ja lisään nyt vielä sen, että eiköhän tässä vielä saada jumalaisen juutalaisen geeniperimä selvitettyä hänen elinaikanaan, sillä meillä on tasan 27 vuotta ikäeroa ja minä en aio kesken maratoonia hyytyä semminkin, kun pääsen "putkihuoltoon" tässä lähiaikoina.. 

Filosofisoidaan vittumaisesti tähän loppuun, kuten tapanani on ollut kyseenalaistaa aina ennenkin. Entäpä jos historiallinen Jeesus olikin maaherra Pontius Pilatuksen au. poika, joka sai alkunsa maaherran vieraillessa Marja Magdaleenan majatalossa ja iloisen Marjan tarjoillessa viiniä Pontiukselle sai Marja siemenen ja Jeesus alkunsa.. Myöhemmin sitten aikuisiällä Jeesus radikalisoitui ja ryhtyi saarnaamaan "polteltuaan kaikenlaista aavikon kasveja" ja sai siitä kiksit, luullen olevansa "Jumalan poika". Jeesus meni sitten jengeineen Jerusalemiin ja alkoi riehumaan temppeleissä ja uhkasi muutoinkin maaherran valta-asemaa, sillä jo yhdennäköisyys isä Pontiuksen kanssa oli melkoinen ja opetuslapset huusivat iskulauseitaan ja rohkaisi Jeesusta.. Loput tarinasta tiedämmekin, mutta totta on se, että Jeesus oli todellinen uhka valtaapitäville ja ravisteli sen ajan valtarakenteita!

Jacob Söderman oli kruunun virkamies, eli vt. nimismies 1964 Orimattilassa, kun minä sain alkuni ja äitini Terttu Alasippola sai sen "siemenen". Äitini piti tuolloin nakkikioskia Orimattilan keskustassa Erkontie 1:ssä ja sieltä sai kuuluisaa "kylän parasta piirakkaa".. No, aikaa kului ja siemenstä tuli nuorimies ja kruunun virkamiehestä maaherra (1982).. Tässä välissä oli äitini Terttu pitänyt niinikään "iloista majataloa" Orimattilassa motelli Rimahimaa - Lahdentien varressa, jossa kestitsi aina kihlakunnantuomareita ja muita merkkihenkilöitä "juottaen ja saunottaen" - siihen täysihoito päälle, että asiakastyytyväisyys lähenteli 100%. Oli se kiva kihlakunnantuomari Ojantakasenkin kävellä kotiin "pussit kilisten" tyhjyyttään ja mieli raukeana jääden sinne jonnekin saunan ja rintavan majatalon emännän sylin lämpöön takkatupaan..

Sitten elämänpeli koveni! Olin vasta 17 vuotias nuorukainen kun vastavalittu presidentti Mauno Koivisto valitsi ja nimitti isäni Uudenmaan läänin maaherraksi 1982. Se herätti pientä "paniikkia" ja mm. enoni innostuneesti kyseli minulta 17v nuorukaiselta, että "tietääkö erkki kuka on meidän uusi maaherra"? Hämmästelin kysymystä, kun politiikka ei sen ikäistä nuorukaista kiinnostanut pätkääkään! Autot ja tytöt sen sijaan oli mielessä.. No, aikaa kului vuosi ja elettiin vuotta 1983 ja elävästi muistan, kun äitini Terttu Alasippola kävi Helsingissä ja hänellä oli iso nippu asiapapereita mukana "maakarttoja, kiinteistörekistereitä ja muuta sälää". Kun löysin noiden papereiden seasta rippivalokuvani, niin hermostuin ja kysyin, että miksi se on siellä? Terttu vastasi minulle sanatarkasti näin, "näytin valokuvaasi maaherralle ja kerroin, että sinä olet se syy, miksi hän jaksaa taistella"..

Niinpä! Tuolloin syntyi sopimus ja uusi maaherra konsultoi äitiäni Orimattilan jakokunnan maa-alueiden ja ns. "vesijättömaiden" suhteen! On vähintäänkin ihmeellistä, että tässä jo vuosikymmenten saatossa kukaan ja yksikään media ei ole nostanut pinnalle ja julkisuuteen Orimattilan kaavaongelmia ja niitä kipukohtia, kun mm. "hevoskylähanke 80- luvun lopuilla kariutui juuri tähän maa-aluevaateeseen? Tullinpuistoon rakennettiin Orimattilan keskustan välittömään läheisyyteen kerrostaloja mm. poikkeuslupien turvin..?

Pennalan osayleiskaava on viimeisiä vahvistettuja kaavoja 2000 luvun Orimattilassa, jolla on mielestäni yritetty vain ulospäin näyttää, että "asiat olisivat kunnossa", mutta näinhän ei todellisuudessa ole!

Toivon ja odotan, sekä Orimattilan kaupungin asukasyhteisö toivoo ja odottaa, että tämä asia ja kohta jo ihmiselämän vaatinut peli, puhallettaisiin jo vihdoin poikki! Silloin olis tuomareidenkin helpomipi vahvistaa Jacob Södermanin isyys erkki poikaansa, kun taustarasitteet ovat poissa..?

(Päivitys 25.4.2016):

Hannu Karpoa vuosien takaa ja osuu Orimattilaan, kuin nyrkki silmään: https://www.youtube.com/watch?v=nuYFnpy-B_M

Hovioikeudenneuvosten: Juhani Palmun, Eija-Liisa Helinin ja Eerika Hirvelän ratkaisu:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti