Translate

torstai 29. syyskuuta 2016

Ennennäkemätön mediahumppa somessa ja suomessa!


Tanssiin tarvitaan aina kaksi, kuten Ilja itse totesi lehtensä sivuillaan:









Kuvassa ylhäällä Hanna Huumonen SDP:n nuoret ja SONK:n puheenjohtaja ja taasen oikealla MV-lehden päällysmies Ilja Janiskin nuorempana ja vierellään Matti Ahteen poika (SDP), joka jo tuolloin n. 20 vuotta sitten esitteli itsensä "mediamokulina"..

No, aikaa on kulunut ja paljon on vettä Vantaassa kerinnyt virtaamaan.. Nyt tämä "trio" on saanut aikamoisen "humpan" aikaiseksi ja siihen on seksikkäästi yhtynyt niin poliisi, kuin myös valtavasemmiston mediaa ja muutamia viherlehdyköitä päälle ja nyt uusimpana käänteenä syyttäjälaitoskin, mutta vielä on epäselvää, että onko asialla itse valtakunnansyyttäjäkin, vai alipäällystöä vain? No, selvää lienee se, että jutun toinen näytös vai peräti jo kolmas tapahtuu perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa, jossa Helsinkiläinen kihlakunnansyyttäjä hakee Ilja Janitskille "kansainvälistä pidätysmääräystä", kun hän ei ole Espanjasta saapunut Suomeen kuultavaksi "rikosepäilyihin, jotka oikeus jo aiemmin häntä kohtaan hylkäsi"..? Siis joo.. Huh..Huh!!

Jatkuu ja päivitetään perjantaina lisää, kun saadaan mediahumpassa uutta askelkuviota!

(Päivitys 29.9.2016):

Asianajotoimisto Helbert Gumplerin nimen omistava asianajaja Matti Nurmela sai lykättyä Ilja Janitskinin vangitsemisoikeudenkäyntiä ensiviikkoon ja se pidetään nyt torstaina 6.10 Helsingin käräjäoikeudessa. No, hän sai nyt haluamansa ajan perehtymiseen, sillä siihen ei "yksi tai kaksi" päivää riitä!


Asianajaja Matti Nurmela, joka on erikoistunut rikosjuristi.

Poikiin menevä edeltäjänsä ja oppi-isä jo edesmennyt Helbert Gumblerkin oli sitä, mutta sillä erotuksella, että Helbert saattoi sopia jutun "jenkkityyliin" päämiestään vastaan syyttäjän kanssa, kuten minun asiassani teki1984..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti