Translate

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Valtion ja "valtakoneen" laillistama jeesusko?


Korkeimmasta oikeudesta hyvää päivää: 



SEn minä vielä ymmärrän ja olen aina ymmärtänyt vastentahtoisesti, että minun perus- ja ihmisoikeuksiani poljetaan, mutta että minua pyytettömästi avustaneen asianajajankin palkkio tehdystä työstä (5 liuskaa KKO:lle), olisi a: "yksi tunti, 110 euroa ja alvit päälle", siis 136,40e. Ei jumalauta miten hävytöntä on menettely! Ihmisoikeuteni ja oikeus oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin menettämiseen laskettiin olevan siis 136,40 euroa!!

Juuri jotain tälläistä osasin odottaa ja sitä avustajakin pelkäsi, mutta homma jatkuu arvoisa Korkeimman oikeuden leegio. Miksikään "varajeesukseksi" en suostu ja lainsuojattomaksi en alistu!

(Päivitys 15.9.2016): Tilasin tänään esittelijä Katriina Sorvalin esittelijämuistiosta otteen itselleni, sillä asiaani käsitellestä oikeusneuvoksista "Brygglin ja Hirvelä", oli oikeusneuvos Päivi Hirvelä esteellinen ja osallistui Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa tämän asian käsittelyyn jo toukokuussa  2009. Viittaan tästä blogistanikin löytyvään päivitykseen ja ihmisoikeustuomioistuimen neljännen jaoston "seulonta ratkaisuun" 19.5.2009, jossa Hirvelä oli jäsenenä!?

Hyi perkelettos, että asiassani ja sen käsittelyssä ei ole mitään häpyä ja millään tasolla, sillä viimeistään nyt olisi odottanut esteetöntä kokoonpanoa ja asiallista käsittelyä kaikinpuolin!!!



Päivi Hirvelä. Mädättäjätuomari, ensin EIT:ssä ja valittuna väärinperustein ja nyt taas täällä KKO:ssa mädättämässä *sopimuksen mukaan*..

(Päivitys 15.9.16, klo. 15.10):

Joskus sitä on asioitten käsittelykin viranomaisessa *rivakkaa* ja "muistiotilaukseni" käsiteltiin 15 minuutissa:









Tuo julkinen osahan ei kerro yhtikäs mitää, miten asiani oli esitelty ja luulen sen menneen jotensakin näin: "hei Päivi, kuule tääl on se Jacken poika. Tuutsää yheks jäseneks ja sit vaikka Brygglin toiseks, niin saadaan tää juttu pois pölyttymäst"..

Mä en nyt enää viitsi Hannua vaivata tällä asialla, kun hän ei saa palkkaakaan korkist, joten pyöräytän tän asian takas Korkeimman hoteisiin purkuperusteella 2), kun asiassa (on tapahtunut oikeudenkäyntivirhe) ja pyydän uutta käsittelyä, sillä tuomarijäsen oikeusneuvos Päivi Hirvelä oli jo aiemmin toukokuussa 2009 ottanut osaa asian käsittelyyn EN IOT:ssä. Hänen olis pitänyt tajuta jäävätä itsensä!! Saan tuon "pyöräytyksenkin tuohon 1h aika marginaaliin", vaikka maallikko olenkin..

Tästä se selviää, kuka on Päivi Hirvelä:



(Päivitys 19.9.2016):

Kun minulla ei ole hallussani äidistäni "tuoretta ja muutakaan valokuvaa", niin laitetaan tässä erään taiteilijan- ja imitaattorin muunnelma, joka on niin hyvä, et lähes identtinen:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti