Translate

torstai 15. syyskuuta 2016

Faija ja hänen naisensa..

















Siinäpä sitä on ihmeteltävää kerrakseen, et entinen EU-parlamentin oikeusasiamies saa "oikeussuojaa" kolleegoiltaan, joista oikealla ylhäällä ex. KKO:n presidentti Pauliine Koskelo on "paennut" EN IOT:n ja toimii siellä nyt suomalaistuomarina, kun taasen aiempi "mädättäjä" Päivi Hirvelä on palannut tuuraamasta kotimaahan ja Korkeimpaan oikeuteen, tehden siellä sitten "taas" pahojaan! Kyllä erkkipoijaalla on tekemistä näiden Jacken naisien kanssa, mut yritän panna parastani.

Mietteitäni: 

"tuomari, joka mieltäen tekonsa seuraukset, tuomitsee voimassa olevaa lakia vasten kanssaihmisen ja siten toimii "Korkeinta vastaan", on rinnastettavissa keskitysleirin komendanttiin, joka päättää viattomien elämästä ja kuolemasta"..

Valtio, joka hiljaisesti hyväksyy tälläisen menettelyn, puuttumatta milläänlailla siihen ei ole sivistysvaltio"!


(Päivitys 16.9.2016):

Täytyi vielä täsmentää ja täydentää KKO:lle eilen jääneet puuttuvat liitteet purkuhakemukseen, sillä ei riitä se, et sanotaan jonkin olleen "esteellinen", vaikkakin on vasta 7 vuotta sitten ottanut osaa valitusasian käsittelyyn EIT:ssä, niin aina voi vedota muistamattomuuteen ym. Sitten oli vielä se, et mikäli en väärin muista, niin ihmisoikeustuomioistuin "hävittää kaikki asiakirjat ja valitukset", mikäli juttua ei oteta tutkittavaksi "admissibility". No, tässä nämä:




















(Päivitys 19.9.2016):

Laitetaanpa vielä tähän loppuu päivitettyä lainsäändäntöä tuomarin esteellisyydestä, niin kellekään ei jää epäselväksi kokonaistilanne:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti