Translate

keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Oletko ottanut koronarokotteen, jos et niin, tutustu mahdollisiin haittavaikutuksiin..

Covid-19:sta virusta ei ole tieteellisesti "löydetty", saati pystytty eristämään missään maailmassa, jos joku muuta vaittää, niin valehtelee!

USA:ssa oli laaja tutkimus 7 eri Yliopiston kesken ja he etsi koronaa. PCR-testatuilla, jotka antoivan ns. "positiivisen koronatuloksen" yli 1500 potilaalle, jotka oli jo menetyneet koronaan tai sen rokotteeseen, heiltä ei ruumiinavauksessa löytynyt, kuin A ja B influenssaa..

Itse en tunne ketään, joka olisi sairastunut koronaan, tunnetko Sinä? Sen sijaan, tiedän jo useita, jotka ovat kuolleet koronapiikkiin..


Ennen kuin päätät ottaa koronapiikin, niin Sinun on hyvä tietää, että a) neo vat täysin kokeellisia, ilman eläin tai ihmistestejä ja b) vastuu haittavaikutuksista ja jälkiseuraamuksista on sinulla, lääkeyhtiöt eivät vastaa oikeudellisesti, eivät taloudellisesti (vahingonkorvaus)!

Suosittelen katsomaan tämän videon: rapsodia.fi/faktat-koronarokotekuolemista/?fbclid=IwAROsSu1Tm53u-DgRPjdDMRgUmxO13jvkNi46ghnUMXPjanL-7g4bLGLDp4

Täältä löydät ajantasaista tietoa myös: "Suomen rokoteuhrit/vammautuneet 2021": facebook.com/groups/235830144698922/?multi_permalinks=310575877224348

Ollaan varovaisia suuren tuntemattoman kanssa ja seuraa vaihtoehtomedioita, sillä siellä se totuus on!!

(Päivitys 21.5.2021):

Rohkea Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori on avoimesti lähtenyt oikomaan vääriä käsityksiä koronasta (Covid 19), viiruksesta, jota ei ole olemassakaan. Hän on siis hyökännyt omaa epärehellistä ammattikuntaansa ja valtamediaa ja Suomen hallitusta vastaan, jotka tätä valeagendaa ylläpitää ja jolle Kiinan Kansantasavalta maksaa!!

Kaiken taustalla on NWO, eli "uusi maailman järjestys", joka vuosittain kokoontuu Davosissa pohtimaan globaalia maailman uusjakoa. Tätä järjestöä varoitti hiljan mm. Venäjän Vladimir Putin ja sitä varoitti virassaan USA:n Donald J. Trump. Putin vihjasi jopa "maailman palamisella" jos asioista ei kyetä rauhanomaisesti sopimaan. Sanna Marin on tuon järjestön vakiojäsen ja kokoontuu kollegoidensa kanssa..

Nyt on tekaistu koronapandemia ja Kiinan Wuhanista mukamas "lepakosta" lähtenyt ihmisten ruokapöytiin? Ei vaan Wuhanissa sijaitsevasta biologisten aseiden laboratoriosta karannut ja muokattu virus, joka käy kiinni tappavasti vain tiettyyn veriryhmään! Kaikki muu on maailmassa kausiinfluenssaa a/b ja sitä vastaan ei maskit ja turvavälit suojaa. Näin oli todennut Yhdysvaltalainen kenraali evp. ja tämän oli vahvistanut ex. ulkoministeri Micke Pompeo (CIA).

Hyvät ihmiset. Lukekaa vaihtoehtomedioita ja hakekaa tietoa. Älkää luottako mihinkään ja kehenkään, sekä välttäkää koronarokotusta, joka on testaamaton myrkkypiikki ja hyvin tappava!

Täältä pääset Mikael kivivuoren juttuun ja hän on jo joutunut ajojahdin kohteeksi, sekä menettänyt työpaikkansakin, kun se ei sovi tuo rehellisyys ammatinharjoittamiseen: oikeamedia.com/o1-159604

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti