Translate

maanantai 10. toukokuuta 2021

Suomen itsenäisyys ja kohtalo päätetään nyt 12.5.2021, EU:n elvytyspakettiäänestyksessä eduskunnassa!

Olen parhaani yrittänyt vaikuttaa omalta pieneltä osaltani, kansanedustajiin ja puoluejohtajiin. että nyt näin tärkeässä asiassa on annettava jokaiselle kansanedustajalle "vapaat kädet", äänestää omantuntonsa mukaisesti EU:n budjetista ja siihen kytketystä 750 miljardin euron ns. "elvytyspaketista". Jos Suomi tuon hyväksyy, niin olemme vahvasti matkalla kohti liittovaltio EU:ta, sekä saamme jatkossa lisää "EU:n laatimia veroja maksettavaksemme, joka vuotisten maksuosuuksiemme päälle", siitä ilosta, että olemme tukeneet ja lainoittaneet Unionin muita jäsenmaita..

Tuo nyt suunniteltu velkataakka, joka oli Marinin hallituksen pohjanoteeraus, sitoo meitä jäseninä aina vuoteen 2058 saakka ja tässä välissä kyllä Unioni herrat keksivät vielä monenmoista velkapakettia, josta et voi kieltäytyä, kun tämän tukipaketin olet hyväksynyt!

Perussuomalaiset ovat siinä suhteessa isänmaallisia, että he ovat jo hyvissä ajoin, ilmoittaneet, etteivät he hyväksy tuota "koronapaketiksi" verhoiltua velkarahaa, josta enin menee jo pelkästään Italian ja Espanjan tukemiseen ja Ranska ja Saksa saa omansa. Kokoomus perui "tyhjää äänestämisensä" ja harhauttivat kansaa, että valtiovarainvaliokunnan mietintöön he olisivat saaneet kirjauksen, joka jatkossa muka estäisi vastaavanlaiset EU:n lainapaketit? Eihän se näin mene, et Unionissa kansalliset päätökset tahi kirjaukset, enää estäisi mitään ylikansallisessa Unionissa, kun pää on avattu ja auki saatu, niin Suomelta ei kysytä enää jatkossa mitään. Ratkaisunhetket on nyt!

Tähän lopuksi vain toivon järkeä kaikille kansanedustajille. Äänestäkää omantuntonne mukaisesti ja älkää antako puoluejohdon ja eduskuntaryhmän johdon painostaa Teitä. Tehkää oikea päätös, niin Suomen kansa kiittää ja muistaa Teidät oikeamielisinä poliitikkoina. Muistuttaisin vielä, että mikäli jälkikäteen voidaan todentaa äänestyspäätöksen 12.5.2021 syntyneen painostuksen ja uhkailujen seurauksena, on kyseessä maanpetoksellinen toiminta ja äänestyspäätös on oikeusvoimaton!

Lopuksi laitan fb- sivuiltani kopion 10.5.2021 jättämästäni vetoomuksesta ja totean, että meillä olis kyllä omassa "lähihistoriassa" ihan riittämiin selvitettävää:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti