Translate

sunnuntai 1. elokuuta 2021

Profetia(t) Donald J. Trumpista

Eskatologian tutkija- kirjailija Samuel Tuominen on tehnyt loistavia tutkielmia Raamatun kertomuksista, yhdistettynä numeroiden ja päivämäärien merkitykseen versus ennusteet "profetiat" contra tämähetki ja nykypäivä!

Olen jo pienen hetken saanut ihastella hänen älykkyyttään ja kun vielä nykyhetkeen, numerologisesti yhdistetään huumori ja kauhu, niin lopputulos on loistava:


Tästä linkistä pääset Samuelin sivuille ja suosittelen katsomaan hänen 1.8.2021 julkistaman videon "Donald Trumpin paluu Valkoiseen taloon Jumalan seitsemien lain mukaisesti": samueltuominen.com/2021/08/01/uusi-videoni-donald-trumpin-paluu-valkoiseen-taloon-jumalan-seitsemien-lain-mukaisesti/

Tämä kuluva kuukausi, tulee olemaan erittäin merkityksellinen Trumpin paluuta ajatellen ja on arvuuteltu ties mitä päivämääriä sen suhteen, mutta ne ei ole ihmisen käsissä, vaan asettajan, Jumalan ja en itse enää välitä arvuutella, vaan tiedän, että Donald J. Trump palaa valtaan ja Valkoiseen taloon, kun niin määrätty aika laskettu on!

(Päivitys 2.8.2021):


Tämä Trumpin päivitys tänään 2.8.21 kannattaa lukea ja siitä selviää, et hän on ollu kokoaika valppaana ja "nukkunutkin toinen silmä auki"..

"Devolution Part 1" on luettavissa täältä: facebook.com/trumptvofficial

Kiinan Wuhanin biologisten aseiden laboratoriosta, josta tämän "Covid 19":sta viruksen epäillään olevan on taas kantautunut lisää informaatiota ja nyt Fox News uutisoi: foxnews.com/media/rep-mccaul-wuhan-lab-report-china-covid-republicans






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti