Translate

lauantai 26. kesäkuuta 2021

Donald J. Trump avasi rallyn upeesti !

 


Trump puhui Ohiossa 1½ tuntia yli 10 tuhatpäiselle kannattajajoukoilleen (oma arvio)!

Se ei jättänyt kuulijaansa kylmäksi ja siitä nautti. Yleisö aina välillä huusi "USA..USA". Voit katsoa videon täältä: rumple.com/vj2p7j-live-president-donald-j-trump-in-wellington-oh.html


Tässä kuvassa on ylimpänä Joe Bidenin "kaffekutsut! vaalien alla 2020 ja alakuvassa Trumpin tilaisuudesta. On kyllä huomattava ero kannattajajoukkojen määrässä..?

Tämä kuva on Ohiosta tänään illalla ja porukkaa on kertynyt todella paljon! Nettiyhteydet pätki aikaajoin, joten tuota esiintymistä on seurattu todella paljon ympäri maailman!

(Päivitys 29.6.2021):

Trumpin ensimmäisessä rallissa Ohiossa olikin paikallisen sheriffin kertoman mukaan väkeä n. 35-45 tuhatta ja autoja oli pysäköitynä pellolle yli 18 tuhatta ja sen suman purkaminen vei 1½ tuntia, kun rallit oli päättyneet. Tässä vielä foto:


Arizonan Maricopan tarkastuslaskenta n. 2.1 miljoonaa vaalilipuketta oli saatettu maanantaina 28.6.2021 päätökseen, mutta varmuussyistä ym. tuloksia ei anneta vielä julkisuuteen ja se kertoo erittäin suurista epäselvyyksistä ja jopa 25% vilpistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti