Translate

lauantai 28. elokuuta 2021

13 Yhdysvaltalaissotilaan turha kuolema afganistanissa, joka johtui Joe Bidenin kyvyttömyydestä!

Viimeviikolla saimme järisyttäviä uutisia afganista ja ISIS oli iskenyt siviilien ja amerikkalaissotilaiden kimppuun ja räjäyttänyt kaksi voimakasta pommia. 13 amerikkalaissotilasta kuoli ja toistasataa siviiliä loukkaantui.

Syy iskuun oli Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin päättämättömyys ja kyvyttömyys toimia oikein tuossa tilanteessa:

trendingpolitics.com/gops-van-drew-roast-biden-cognitively-impaired-or-hes-purposely-harming-the-country/

Donald J. Trump on tuominnut ankarasti Joe Bidenin toimet ja kyvyttömyyden toimia ylipäälikkönä!

Tähän häpeään on vaalivaras johdattanut Yhdysvallat ja tämä on 2020 vaalipetoksen karmea kansainvälinen seuraus ja kriisi!!

Presidentti Trumpin sivuilta fb:stä, löydät kuvan jutun New York Post:ista, jossa hyvä juttu aiheesta: facebook.com/trumptvofficial

Lopuksi tähän välipäivitykseen osuu, kuin "nenä päähän", Samuel Tuomisen hieno video 28.8.2021 "Presidentti Bidenin hallitus terroristien panttivankina. Kuinka liberaali valtamedia narutti Sinua?

samueltuominen.com/blogi/

(Päivitys 31.8.2021):

Tänään on määräpäivä USA vetäytymiselle Afganistanista ja vielä on vältytty uudelta terroriiskulta, vaikka eilen ISIS yritti iskeä 5 raketilla autonlavalta laukaistuna. Yhdysvaltain ilmapuolustus torjui ne ja jäänteet putosi pitkin Kabulin kaupunkia..

Rebuplikaanisenaattorit esittelivät US senaatille listan aseista, mitä Joe Biden jätti "lahjaksi" Taleban terroristeille. Arvoltaan n. 85 miljardia US dollaria:


Melkoinen lahja Talebaneille ja ISIS porukalle. Tähän päälle vielä monta lavallista 100 dollarin seteleitä, setelipainopakattuina, joiden arvo useita miljardeja..

Yhdysvallat vetäytyessään Joe Bidenin määräyksestä, jätti vielä palveluskoiratkin kuolemaan häkkeihinsä Afganistaniin, ilman vettä, ilman ruokaa ja jokainen tietää, mitä islamistit näille koirille tekee!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti