Translate

maanantai 16. elokuuta 2021

Joe Biden ja Afganistan, Vietnam 2.0 synty?

Ajattelin, että teen päivityksen Afganistanista ja nero Joe Bidenista, mutta en tee, vaan lainaan tänne "Klasun" Klaus Bergin aamujuttua aiheesta ja se on samalla anteeksipyyntöni, kun olen häntä erehtynyt aiemmin arvostelemaan!

Hän on osaava kaveri ja tää on vielä hauskakin ja sai vetää hyvät naurut vakavan asian ympärillä aamutuimaan:

Linkki juttuun: youtube.com/watch?v=evAcpxHCYW4

Joe Bidenhän vieritti kaiken Trumpin syyksi ja olen ajatellut, että näinkö harkitsemattomasti Biden "kosti" Trumpille sen, että 2020 vaalipetoksia selvitetään ja ne tulevat päivänvaloon!

Arizona on ilmoittanut, että he julkistavat "löydöksensä" 22.8.2021! Moni..moni muu osavaltio tekee paraikaa selvityksiää ja laiton presidentti Joe Biden on vielä pakotettu väistymään..


Joe Biden seuraa Afganistanin tilannetta siinä ja ihmetellä sopii, et missä "kenraalit ja neuvonantajat"? Miksi maailman johtavimman maan presidentti on jäänyt niin yksin?

(Päivitys 18.8.2021):

Kiina lähti heti hyödyntämään USA:n epävakautta ja johtajuudenpuutetta ja määräsi Taiwanin eduatalle useita taisteluristeilijöitä - maihinnousualuksia "harjoittelemaan" Taiwanin haltuunottoa! independent.com

Yhdysvaltain armeijakunnastakin on kantautunut ääniä, että Joe Bidenin pitäis erota ja ei vain Bidenin, vaan koko hallinnon. Tälläiseen jamaan maa on ajautunut!

Samuel Tuominen:

"Joe Biden jatkaa Barack Obaman tuhoisaa ulkopolitiikkaa Globalistien tavoitteissa ajaa Amerikka alas. Mutta palaako Trump tuomaan huoneen vielä järjestykseen"?


Tämä kuvaelma osui ja upotti:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti