Translate

lauantai 14. elokuuta 2021

Kiinan vaalivaikuttaminen USA:n 2020 vaaleissa contra voimapolitiikan pullistelu versus kolmas maailmansota?

Näin viimeyönä ns. "enneunen" ja siinä historiallista presidentin nimeä käyttävä taistelulaiva ampui- ja pommitti Yhdysvaltoja mereltä käsin. Heräsin siihen, kun minulle sanottiin "älä ole huolissasi. tämän on tapahtunut aiemminkin historiassa ja lopuilta kaikki on hyvin"?

No, selväksi on käynyt, että Kiina oli vaikuttamassa USA:n sisäpolitiikkaan ja vaaleihin, että Donald J. Trump saatiin massiivisella vaalipetoksella syrjäytetyksi!

Useat osavaltiot ovat Arizonan Maricopan lisäksi päättäneet käynnistää rikosteknisen tarkastuksen ja he käyvät äänestysliput ja Dominion koneet läpi. Todistettu on, että nuo äänestyskoneet oli sisäisen modeemin avulla yhteydessä internettiin, vaikka muuta väitettiin viimeiseen tappiin asti!

Trump väistyi virastaan rauhanomaisesti ja ei ottanut ns. "Exit Orderia 2018" käyttöön, vaikka turvallisuusasiantuntijat sitä hänelle oli suositellut. Trump poistui White Housesta 20.1.21 ja samana päivänä Joe Biden vannoi virkavalan.

Turvallisuustoimenpiteenä Trump oli määrännyt jo joulukuussa 3 lentotukialusta kymmeninen taisteluristeilijöineen ja useiden ydinsukellusveneiden "saattovoima pinnanalla" - matkaan kiinanmerelle turvaamaan ja varmistamaan, että vallanvaihto sujuu rauhanomaisesti. Tämän siis tiesin jo, mutta:


Tästä en ollut vielä tietoinen, miten läheltä liippas kolmas maailmansota!

Aloin selvittelemään tuota eilistä enneuntani, niin löysin tämän USA:n armeijan videon: youtube.com/watch?v=U1H4sys4nmA

Tuo tilanne käynnistyi kiinanmerellä vain 3 päivää Bidenin valan vannomisen jälkeen, eli 23.1.2021 ja päättyi siihen, että 26.1 USA sai lisävahvistusta Guamin tukikohdasta, josta lähetettiin useita B 52 pommikoneita F 35 saattohävittäjineen..

Tosiaan tuolla lentotukialuksella on presidentin nimi Theodore Roosevelt.

Facebook ryhmämme jäsen Samuel Tuominen käänsi ja koosti hienon videon Kim Clementin profetioista ja muusta laitan siitä linkin tähän: https://youtu.be/_wbd2HXJt8Q



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti