Translate

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Auer jahdin taustalla objektiivisuutensa menettänyt syyttäjä ja velipojan ahneus.


Kuvassa tyyni ja rauhallinen Anneli Auer ja hänen Raumalainen avustajansa Juha Manner.


Satakunnan käräjäoikeudessa kuultiin 24.9 Annelin Veljeä ja hänen puolisoa. Ihmetystä heti alkuun herätti se, että todistajat käyttäytyivät oikeussaliin jo tullessaan, sekä erityisesti salissa, kuin olisi jutussa "syytettyinä"?

Anneli Auerin veli ja puoliso saapuivat oikeuteen (takakautta) ja siis mitä ilmeistä tuolle sisääntulolle oli, että he halusivat vältellä medianedustajia. Miksi?

Syytön ei tarvitse "takaovia" eikä niin muodoin peittele kasvojaan, kuten Anneli ei ole prosessin ja (jahdin) missään vaiheessa tehnyt! Ei sitä toki tarvinne hymyillä, saati itkeäkään, kuten syyttäjä on asiassa miltein vaatinut!

Ulvilan murhajutussa kuultiin eilen teologian tohtoria, kirkkoherra Merja Hermosta, joka oli tehnyt tutkimuksen aikoinaan, joka valmistui 2006. Tuo tutkimus käsitteli nuorten keskuudessa harjoitettua saatananpalvontaa.

Merja Hermonen piti viitteitä "saatananpalvontaan" kaukaa haettuina ja vastasi Mannerin kysymykseen "piikkilankakuvasta", että "näkyykö siinä viitteitä saatananpalvonnasta". Hermonen kielsi ja totesi, että myös mediassa näytetty toinen kuva (alla), viittaa enemmän "tatuointimallistoon":

En kyllä löydä em. kuvasta suinsurminkaan, mitään "saatanallista"? Tuota kuvaa kyllä levitettiin ja reviteltiin lähes jokaisessa mediassa, kun syyttäjä ryhtyi hakemaan KKO:lta valituslupaa - vedoten uusina näyttöinä saatananpalvonta?

Todistajana kuultiin mm. erikoislääkäri Minna Joki-Erkkilää (suljetuin ovin), kuten myös osin Auerin veljeä ja tämän puolisoa.

Veljen hermostuneisuus ja  agressiivisuus hämmästytti läsnäolijoita mm. median edustajia. Veli istui mm. koko ajan selin siskoonsa - Anneliin, sekä vastaili agressiiviseen sävyyn puolustusasianajaja Juha Mannerin kysymyksiin.

Todistaminen ei siis ollut velipojalle helppoa, kuten ei ollut oikeuteen saapuminen ylipäätään. Nythän on/oli kyseenalaistettu hänen motiivinsa käydä todistamaan siskoaan vastaan ja tätä ei lainkaan helpota se, että lomautettuna oleva veli ostelee 150.000 euron huviveneitä ja vaihtelee urheilubemariaan - suurempaan (uusperheautoon)!

- Veli suuttui silminnähden Mannerin kysymyksestä, että "paljonko hänelle maksetaan korvauksia Anneli lasten sijaisvanhemmuudesta"?

Tuohon velipoika oli huudahtanut, että kerrotaan ja "revitään sitten auki koko Suomelle, että Mannerkin saa kicksit tästä. Se on noin 8000 euroa".. 

Veli oli kritisoinut myös sanomalehti Satakunnan Kansaa, joka on kertonut artikkelissaan, että "veli saa noin 9000 euroa korvauksia lapsista kuussa".

Edelleen oli velipoika useaan otteeseen "vedonnut oikeuden puheenjohtajaan, ettei häneltä kyseltäisi tälläisiä ikäviä, jotka ei hänen mielestään edes kuulunut juttuun"?

Juha Manner haki ilmeistä motiivia sille, että veli oli lähtenyt todistamaan Annelia vastaan ja siis "käyttäen Anneli omia lapsiaan pelinappuloina ja (aseina) häntä vastaan". Onhan siinä aina *8000/kk syytä*? 

Pöytähän oli suorastaan pedattu ahneelle velipojalla, kun ajatellaan, että murhaaja on teillä tietymättömillä ja syyttäjää aivan saatanasti harmitti Vaasan hovioikeuden vapauttava tuomio Anneli Auerille. Poliisikuntakin joutui häpeään huonosti hoidetusta tutkinnasta, sekä poliisiylijohtajan röyhistelevät lausunnon tyyliin: "juttu on jo selvitetty"..

Syyttäjäkaksikon olisi nyt jo syytä herätä ja pyyhkiä ne antikristuksen rähmät silmiltään ja ryhtyä katsomaan juttua objektiivisesti, kuten jo virka/laki nimenomaisesti edellyttää ja suorastaan tässä asiassa vaatii!

Korkein oikeus tulee olemaan kovan paikan edessä, kun se käsittelee lähiaikoina Auerin ja Kukan valituslupapyyntöä, niin ikään alaikäisten lasten ja sijaishuoltajien "harjoittelijavanhempien" - seksuaalirikosjutussa, jossa myös kuvassa päätähtenä oli Saatana ja mitä ilmeisemmin "saatanan velipuoli Raha"!

Saarnaaja sanoi: "turhuutta ja tuulten tavoittelua kaikki tyynni".

1 kommentti:

  1. Saatanapalvonnnasta puhuminen on kyllä ihan turhaa hölynpölyä. Juttu on muuten aika selvä.
    Miettikääs: Ikkunan läpi tulee vieras mies ja alkaa teurastaa isää. Vanhin lapsi herää meteliin, jolloin äiti kehottaa häntä menemään takaisin nukkumaan. Olisiko tässä kuviossa jotain epäuskottavaa?

    VastaaPoista