Translate

torstai 19. syyskuuta 2013

Jo riittää google!



Kuvassa Anni Ronkainen, joka on Googlen Suomen maajohtaja.

Olen useaan eri otteeseen ollut yhteydessä googleen ja heidän (bloggerin ylläpitoon), kuitenkaan vastausta saamatta ongelmaan?

Ymmärrän toki sen, mutta en hyväksy, että henkilö jota nämä 2 blogiani kenties satuttavat, niin on saanut pirullisella tavallaan laskurin "epäkuntoon", kukaties, niin yhdellä puhelinsoitolla tai vaikkapa "lounaalla"..

Blogilaskurit alkuun toimivat kummassakin blogissa n. 2 viikkoa normaalisti ja tämän jälkeen ne antoivat kummallisesti vain kerran kuussa joitain lukuja esim. "1000-3000" kävijää? Sitten ne lakkasivat toimimasta kokonaan?

Vuonna 2011 kesäkuussa hoksasin, että kun naputtelin blogitunnistetta selaimen (työkalupalkissa), niin luvut liikkuivat? Parilla selaimella aluksi päivittelin hetkenaikaa joitain kuukausia ja "taas hoksasin lisää"..

Otin koneelleni 11 suosituinta selainta:

1. Internet Explore  2. Mozilla Firefox  3. Opera  4. Google Crome 5. Safari  6. SRWare Iron  7. Flock  8. Comodo IceDragon  9. Pale Moon  10. Netscape Navigator ja 11. Maxthon

Ryhdyin satunnaisesti päivittelemään ko. selaimilla ja sain nyt varsin helposti 1000 kävijää per/tunti ja (parhaina 2000) päivitettyä. Sain siis ne kävijät, jotka olivat sillä hetkellä lukemassa blogia. Toimimaton blogilaskuri (ei varastoinut) aiempia vierailuja mihinkään, vaan konettani ja blogisyötettä naputeltaesaa sain sen hetkiset vierailija laskuriin. Päivittäminen oli siis helppoa, jos ei kävijöitä, niin ei tullut lukujakaan..

Hyvänä päivänä olen helposti saanut manuaalipäivityksellä 10-13.000 kävijää ja parhaana päivänä olen  naputellut 17.000 kävijää!

Tavallisesti näitä sivuja on ollut lueskelemassa 1000-2500 per/h, mutta hetkittäin on ollut jopa 5000.

Huomioitavaa on vielä se, että kyseistä laskuria ei ole otettu ns. "ulkopuolelta", vaan se on googlen bloggerin (oma lisäominaisuus), lisättynä valikosta.  Lisäksi mainitsen, että tämä ns. "päivittäminen" on ollut mahdollista vain ja ainoastaan anonyymimokkuloilla, eli Saunalahden ja DNA:n liittymillä, joista jälkimmäinen "tilttasi ja lakkasi toimimasta"viikko sitten, vaikka ladattua data-aikaa oli lähes 30 gigaa jäljellä? Poliisi on jaksanut häiritä tätä vapaaehtoistyötäni päivittäin yli 2 vuotta!!

Edellä kerrotun johdosta, poliisi oli antanut runsas vuosi sitten minulle lempinimen: "blogiguru"? En huvittunut tuosta, vaikka olin heidän estot onnistunut ohittamaan, mutta se on vaatinut paljon työtä. Yhteyksiä on pätkitty säännöllisesti, vaikkakin on ollut prepaid-liittymät?

Pyydän ja vaadin, että Google laittaa nyt pika pikaa tuon laskurin toimimaan ja (estot pois)! Tähän lopuksi laitan e-mailini Suomen maajohtajalle Anni Ronkaiselle, sekä tämän blogini tilastot viimeiseltä kuukaudelta.

(Päivitys 23.9.13): Tuo DNA:n liittymä rupesi ihan itekseen toimimaan. Että näin! Vielä kun tuo laskuri alkaisi toimimaan "ihan ite"..








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti