Translate

maanantai 9. tammikuuta 2017

JR pelastaa SDP:n!



Hän on vetreä ja hyväkuntoinen keskiiän saavuttanut SDP:(läinen). Hän on kunnioitettu ja hyvämaineinen, sekä nuhteeton Euroopan Unionin oikeusasiamies.

Eläkeläinen on kirosana ja synti, joten Hänen kohdallaan käytetään termiä "valmiusvoimavara". Kuka tahansa näistä kolmesta "pikkupiruoppilaasta" valittaneen ensikuun SDP:n puoluekokouksessa puheenjohtajaksi, niin kannattaa muistaa ja ottaa pappa huomioon, sillä kirjoitettu on, että Suomen Tasavallan Sosiaalidemokraattinen puolue pelastuu vain jos Hänet valitaan Tasavallan Presidentiksi 2018!

Joten hattukäteen ja pyytämään, et Jacke asettuis SDP:n ehdokkaaksi. Kyllä nyt 79 vuotta täyttävä terve ikinuori twistaaja jaksaa polkupyöräillä ja hengittää puolueen vaatimat 6 vuotta!

Hallelujah ja SDP pelastuu!

Melkein presidenttiehdokas 1999

Jacob Söderman

(Päivitys):

Ketä viihdetaiteilija Jope Ruonansuu tässä kuvassa imitoi? 

Viidenpisteen vihje: "Hän oli aikanaan Orimattilan kaunein nainen, ainakin omasta mielestään ja ikiteini.

Neljänpisteen vihje: "Hän piti nakkikioskia ja kaskun mukaan maaherra vetäisi signeerauksen lihapiirakan paperiin asioidessaan hänen kioskillaan. Oli jopa Euroopan tunnetuin piirakkakioski..

Kolmenpisteen vihje: "Hänellä on kolme poikaa ja jokaisella eri isä".

Kahdenpisteen vihje: "Hän on innoittanut viihde- ja fiktiotuottajia lehti- ja tv-alalla jo usean vuosikymmenen ja kaffeetellut Riitta Väisäsen kanssa, joka menisi hänen tyttärestään..

Yhdenpisteen vihje: "Neitsyt Maria on hänen sukulaissielu, sillä vain hän on kyennyt synnyttämään (isättömän pojan)..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti