Translate

tiistai 3. tammikuuta 2017

Kolmas kertako se toden sanoopi?



Kuvassa Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden haastemies Jorma Mäkiranta Alavudelta. Rehti ja reilu "kruunun virkamies".

Ei tullunna johnahii syystä uni silmuun, niin päätin rupee "naputtelee" ja huomasin, et tuli tehtyä semmoosta, johon ei kelvoton avustajani Hannu Viitanen kyennyt yli vuoteen?

Poliitikot ja jokut virkamiehet ajelevat "kaksilla rattailla", niin minäkin nyt, mut rehdisti ja laillisesti mennään ja nyt jään mielenkiinnolla odottamaan, et milläköhän näennäisperusteluilla kenties tämä haastehakemukseni yritetään torpata? Aiemmin 2008 oli hylkyperusteena mm. että "hakijalla ei voi olla kahta isää".. Nyt 2016 viimeisimpänä oli, että kun avustajani oli lähettänyt haastehakemuksen Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudelle 28.12.2015, niin siihen ei haluttu soveltaa uutta ja voimaantulevaa isyyslakia 1.1.2016 (2015/11), vaan vanhaa (1975/700) lakia. Edelleenkin oli perusteluina, että "Laaksolla ei voi olla kahta isää", joten haastehakemus oli ilmeisen perusteeton?

Tuolloin asian ratkaisi käräjätuomari Kirsti Rudanko, jonka puoliso on Korkeimman oikeuden tuomari Jorma Rudanko. Yhteen mennään ja yhteen siis tullaan..

Toivottavaa olisi nyt, ettei asiaan ja sen käsittelyyn osallistuisi esteellisiä tuomareita, sillä niitä on jo haitalle saakka!

(Päivitys 3.1.2016, klo: 16:10):

Sain tänää kaksi puhelinsoittoa klo: 14:19 ja 15:15 numerosta 0295648912 = numerooni 0469027393. Tuo numero oli Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden vaihteen numero ja selville ei jäänyt siis "soittaja"? Puhelinvaihde ei soittele!

Tiedoksi tuomareille, että en vastaile puhelinsoittoihin ja mikäli haastehakemukseni johdosta on kysyttävää, niin vastaan oikeudessa tai jos se oli joiltakin osin "puutteellinen", niin täydennän mielihyvin, kunhan vain minulta sitä kirjallisesti pyydetään. Vastaan myös sähköisesti: erkkikalevilaakso@gmail.com Kaikki muunlainen yhteydenotto minuun yksityishenkilöön on katsottava asiattomaksi "painostus tai vaikutusyritykseksi"..?

Tässä tämä:



(Päivitys 17.1.2017):

Soitin klo: 11:45 Alavuden oikeusaputoimistoon Ilari Tupilalle ja hän sanoi; että "ovat esteellisiä avustamaan minua Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa ja halusi antaa "osoituksen"? Kieltäydyin sittä, sillä jo johtava oikeusavustaja aikanaan oli osallistunut tämän isyysasiani sotkemiseen ja totesin, että haen julkisen oikeusavustajan vaikka Helsingistä tai Rovaniemeltä, kun kaikki E-Pohjanmaan oikeusavustajat ovat esteellisiä!! Tälläistä tämä oikeudenhaku suomessa on..??

Tiedustelin tämän asiani käsittelyä myös EP:n käräjäoikeudelta ja sain tuomarin nimen- ja yhteystiedot. Soitin hänelle ja puhelimessa sovimme, että hän laittaa kirjallisen täydennyspyynnön haastehakemukseni suhteen ja täydennän sitä sitten puuttuneilla asianosaistiedoilla, eli "äitini ja kaksi veljeäni", joita tuomari piti oleellisina asian kannalta. Tästä informoin sitten eri päivityksellä, kun täydennyskehoituksen saan..?

En enää lähde pelleilemään näiden "julkisten oikeustribuunien" kanssa, vaan hoidan itse asian loppuun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti