Translate

torstai 26. tammikuuta 2017

Peliä ja pelleilyä valtion oikeusavussa isyysasiassa!



Kuvassa graniitinkova julkisivu oikeusministeriöstä!













(Päivitys 10.2.2017):

Eilen eduskunnan kyselytunnilla oikeusministeriä alkoi neuvomaan ex. oikeusministeri RKP Henrikson, kun Lindström availi keskustelua perustuslain "avaamiseksi keskustelulle"? Mitä teki Jari? Kusas heti pöksyyn ja saattoi itsensä naurunalaiseksi! Tuossa kuvassa tosinuija pitelee tuomarinnuijaa..

Jari Lindström nuija kädessään ja oikeusministerimme, sekä vasemmalla Asko Välimaa ministeriön kansliapäällikkö.

Asko on oikeudenmukaisuuden mies ja toimi aikoinaan mm. KKO:n esittelijänä. Palautti mm. Helsingin hovioikeuden ratkaisun eduskunnan ns. "mustan listan" jutussa takaisin hovioikeuteen saatesanoin "asiassa tulee laillisesti menetellä", mutta voitte vain arvata, että meneteltiinkö. Tämä case löytyy tunnisteella "eduskunnan musta lista"..

Nyt täytyy näin julkisesti kysyä, että onko isyysasiassani annettu kenties ministeritason päätös evätä minulta julkinen oikeusavustaja, sillä siihen vahvat viitteet ovat olemassa jo silläkin perusteella, että täällä Etelä-Pohjanmaalla on toistuvasti ja juuri kohta 10 vuotta, minulta evätty järjestelmällisesti oikeusapu johtavien julkisten oikeusavustajien toimesta. Miksi minua ei suostuta ja haluta avustaa isyysasioissani oikeudessa? Olenko "väärän värinen, väärän niminen", vai onko ylhäältä annettu Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimistolle määräys evätä minulta oikeusavustaja?

Ei se, että E-P:n oikeusaputoimisto minulta evää, vaan annettiin ymmärtää, että minua avustetaan, niin toissapäivänä soitettiin Tampereen oikeusaputoimistosta liittyen sinne tekemään ajanvaraukseen ennakolta 20.1.2017, jolloin sovittu aika olisi ollut 6.2.2017. Tämän puhelimessa peruin, kun minulle luvattiin (annettiin ymmärtää), palvelua täällä paikallisessa Ilari Tupilan taholta ja nyt sitten tänään johtava julkinen oikeusavustaja Mika Saarijärvi kieltäytyi avustamasta minua?

Sanalla sanoen, ihmettelin tuota Tampereen toimiston puhelua, 24.1.2017 mutta tänään se tulikin kerralla selväksi. Poijaat haluavat pelata peliään ja vaikeuttaa kaikin tavoin asemaani asiakkaana, jolta oikeusapu evätään täysin mielivaltaisesti!

Jään odottamaan, että minulle avustaja järjestyy ja määrätään, sillä Suomen kansalaisena minullakin pitäisi olla oikeus julkiseen oikeusavustajaan, kun yksityiseltä puolelta sitä ei ole järjestynyt.

Tässä asiantilaani kuvastavat sähköpostit:








Tässä tänään toimittamani avustajan määräämistä koskeva pyyntö Etelä-Pohjanmaan oikeusaputoimistolle ja sen johtavalle julkiselle oikeusavustajalle:



(Päivitys 26.1, klo. 12:45):





(Päivitys 26.1, klo: 15.12):






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti