Translate

tiistai 19. tammikuuta 2021

Donald J. Trumpin "jäähyväispuhe"..

 


Yhdysvaltain presidentin jäähyväispuhe 19.1.2021 on katsottavissa täältä: fasebook.com/WhiteHouse

Nyt tänään keskiviikkona 20 päivä tammikuuta, herranvuotta 2021 on siis Joe Bidenin ja Kamala Harrisin virkaanastujaiset Whashingtonissa, jonne on saapunut yli 25 000 kansalliskaartin sotilasta, joista 2000 on poikkeusolojen tähden määrätty "Sheriffiksi", eli korostetut poliisivaltuudet ja Pentagon on määrännyt vielä 2000 armeija sotilasta, sekä 750 erikoiskoulutettua sotilasta siihen päälle, niin siellä on kaikenkaikkiaan liki 30 000 sotilasta valvomassa Joe Bidenin virkaanastujaisia..?

Huomattavaa on se, että tänään oli Kalifornian rannikolle saapunut toistakymmentä sotilasalusta, kun siellä yleensä vain "surffaillaan"..?

No, Donald J. Trumpin sanoin, "kaikki on vasta alussa"..

Täältä on katsottavissa vajaa 3 minuutin mielenkiintoinen video, jossa nuo sotaaluksetkin näkyy: youtube.com/watch?v=J-c-JPM1sXc

Korkeimman johdatusta ja suojelusta. Jumala pitää häneen uskovista huolen..


(Päivitys 20.1.2021, aamu klo. 10:00):

Tämä 78 vuotias muistisairas demari, jonka intohimoihin kuuluu mm. pikkutyttöjen nuuhkiminen ja hipelöinti, vannoo valan Yhdysvaltain 46:na presidenttinä tänään. Hänen slouganinsa oli jo ennen vaaleja 3.11.2020, että "kenenkään ei tarvitse edes mennä äänestämään, sillä vaalit on jo järjestetty"..

Niin, meillä Suomessa oli entinen pääministeri, joka presidentin linnanjuhlissa kehui, että "valehtelemalla pärjää politiikassa" ja hänkin oli demari. Mutta Joe Biden laittoi vielä paremmaksi, sillä vaalit varastamalla pärjää politiikassa (DEM)..

Älä kuitenkaan tuudittaudu uskomaan, mitä valtamediat Sinulle valehtelee ja muutoinkin "jäitä hattuun", sillä seuraavat 3 päivää, ovat ratkaisevia Yhdysvaltain ja koko maailman kannalta..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti