Translate

lauantai 16. tammikuuta 2021

Onko Whashingtonissa käynnissä "virkaanastujaisvalmistelut", vain sotatilalain käyttöönotto?

 


Presidentti Donald J. Trump on ollut muutaman päivän hiljaa ja on hyvin ymmärrettävää, kun tilanne on kaoottinen ja hänen sometilitkin on suljettu, lukuunottamatta Facebooktiliään, joka palautettiin yllättäen hänelle eilen.

Tammikuun 6 päivän tapahtumien johdosta, joka oli Antifan ja BLM:n agitaatio ei Trumpin kannattajien! Tämä on fakta, joka on viimepäivinä selvinnyt, niin alkuun pääkaupunkiin toimitettiin muutamia tuhansia Kansalliskaartin sotilaita, mutta oli määräys, että "aseita ei saa kantaa". Tämä on säädös, et Whashingtonissa ei saa sotilaat kantaa aseita, kun he turvaavat yleistä järjestystä..

Nyt perjantaina 15.1.2021 alkaen, pääkaupunkiin on virrannut tuhatmäärin sotilaita, jotka ovat raskaasti aseistautuneet! On pystytetty kymmeniä ns. "tarkistuspisteitä", joiden läpi ei pääse ilman, että kaikki tutkitaan ja ajoneuvot tarkastetaan. Arviolta sotilaita olisi nyt jo n. 20 000 ?

Kuvassa Trumpin hyvä ystävä ja ns. "luottomies" Mike Lindell, joka kävi White Housessa tapaamassa Donald J. Trumpia perjantaina 15.1.2021 ja viipyi neuvotellen n. 15 minuuttia.

Hänen asemastaan tapaamisen yhteydessä on mediassa puhuttu, että hän olisi "äänestyspetosten välittäjä ja CIA:n johtajan sijainen", eli jonkinlaisella "lähettilään ja viestinviejän" valtuutuksella - Pentagonin ja armeijan johtoon, sekä Trumpin tiimiin ylipäätään.

Tästä linkistä voit käydä lukemassa tuosta tapaamisesta: whashingtonexaminer.com/news/white-house

Täältä pääset katsomaan, millaiseksi tilanne on USA:n pääkaupungissa kehittynyt. Ihmiset ovat peloissaan: youtube.com/watch?v=GzmMbZSgrR8

Muistahan, että joudut kirjoittamaan koneesi hakukenttään nuo osoitteet, sillä blogissani estot päällä.

Omakäsitykseni on, että presidentti on ottanut poikkeuslait porrastetusti käyttöön ja Whashingtonia, sekä Yhdysvaltoja suojataan ja turvataan Joe Bideniltä & Kamala Harrisilta, sekä vaalipetoksiin osallistuneilta demareilta, Kiinalta ja kommunistien hyökkäykseltä! Nyt mm. eilen Harwardin kunnioitettu emeritusprofessori oli todennut, että Kongressi syyllistyi perustuslain rikkomiseen, kun se alisti Donald J. Trumpin syyteharkintaan - sananvapauden ja puheoikeuden käyttämisestä 6.1.2021 !

Senaatin on tietysti vielä vahvistettava tuo, mitä se ei tule koskaan tekemään ja siinä on se pieni "mutta". Liekö olevan toimintakykyistä Senaattiakaan 20.1.2021 jälkeen?

On siis vahva ja perusteltu syy olettaa, että Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump on ottanut hätävaltuudet käyttöön, suojellakseen perustuslakia ja silloin ja vasta silloin, on alla oleva herra se henkilö alaisineen, joka valvoo, että Yhdysvaltain perustuslakia kunnioitetaan ja noudatetaan:


Kuvassa USA armeijan yleisesikuntapäällikkö, neljän tähden kenraali Mark A. Milley ja Wikipedia kertoo hänestä seuraavan:







(Päivitys 18.1.2021):

Donald J. Trump poisti salausluokituksen Barak Obaman presidenttikauden asiakirjoista ja siitä on tullut "pommi" Yhdysvalloissa ja kaikki selviää, miten perusteettomien hyökkäyksien kohteena Trump on ollut 4 vuotta ja vieläkin! Tästä linkistä pääset nautiskelemaan hieman esimakua: https://www.youtube.com/watch?v=B2CDPu8b1eo




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti