Translate

perjantai 8. tammikuuta 2021

Onko USA:n edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi tasapainoinen henkilö?

 


Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi, oli mennyt "hörhöilemään" ja otti yhteyttä Yhdysvaltain asevoimien komentajaan tänään ja esitti peräti "Trumpille kieltoa ydinaselaukaisukoodeihin"? Voi herrajumala sentäs, et voiko tasapainottomampaa henkilöä enää olla, kuin Nancy Pelosi?

Nyt viimeistään odottaisi, että Presidentti Donald J. Trump ottaisi ja määräisi poikkeuslait käyttöön ja voimaan, niin vain armeijan avulla ja Yhdysvaltain sotilastuomioistuimessa on mahdollista selvittää perustuslain törkeä loukkaaminen ja massiivinen vaalipetos!!

Toimi nyt Mr Trump..

(Päivitys 9.1.2021):

No niin, eilen se sitten tapahtui, että Yhdysvaltain Presidentin twittertilikin suljettiin ja fb-tili oli suljettu jo aiemmin, niin suljettiin ja "bannattiin" 30 päiväksi minunkin fb-tilini, joten viesti on selvä ! Presidentti Trump ja hänen kannattajansa suut tukitaan, mutta Google ei tähän ole vielä mennyt ja nähtäväksi jää, kauanko nämä blogini täällä näkyvät?

Ensiviikolla tapahtuu suuria ja teen päivityksiä sitten myöhemmin, mutta senverran vinkkaan, että USA:n armeijan väliintulo on hyvin todennäköinen?

Laitan tähän tänään nyt viimeiset tiedot ja älä usko valta- ja valhemedioita, kuten meillä YLE, MTV ja HS, sekä iltapaskat siihen päälle! 

Vaihtoehtoisista medioista tässä M-Lehden juttu ja sen on toimittanut Jonathan Widell, sekä operaatiokeskuksen juttuja kannattaa seurata, ne on ajantasaisia ja objektiivisia youtube.com/watch?v=H62dL62FG08 ja oikeamedia.com on ajantasaista tietoa..







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti