Translate

lauantai 23. tammikuuta 2021

Valta vaihtui, mutta mihin?

 


Joe Bidenille rakennettiin oma "studio bunkkeriin"..? Mitä helvettiä USA:ssa tapahtuu? Vieläkin on n. 30 000 kansalliskaartilaista "turvaamassa mitä"?

Miksi lavasteet pommisuojassa? Pelkääkö uusi ja vastavalittu presidentti "ydiniskua"..??

(Päivitys 31.1.2021):



Donald J. Trump perusti vain 5 päivää siitä, kun Joe Biden vannoi virkavalan Whashingtonissa 20.1.2021, oman "entisen presidentin toimiston" Floridaan: Office of the Former President.

Trump ilmoitti maanantaina 25.1.2021, että hänen toimistonsa ajaa Yhdysvaltain etuja ja valvoo Trumpin hallinnon asialistaa, julkisen aktivismin kautta..

Tosiasiallisesti Yhdysvalloissa on nyt siis "kaksi presidenttiä" ja toinen on laiton ja laittomilla vaaleilla valittu, jolle armeija ja sen korkein johto ei ole lojaali! Trumpille ja hänen käynnistämilleen toimille, ennen "vallanvaihtoa 20.1.2021", se on lojaali. Tämä käy hyvin selväksi allaolevasta lehtiartikkelista 13 tammikuuta 2021, kun Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi yritti vaikuttaa armeijan johtoon:




Tosiasiallisesti Yhdysvalloissa johdossa on armeija ja tahtipuikkoja heiluttaa Yleisesikuntapäällikkö kenraali Mark A. Milley ja hänen tiiminsä. Tästä kirjoitin jo aiemmin, että he ovat Trumpille ja lailliselle presidentille uskolliset!

Joe Biden on juuri kohta pitänyt 2 viikkoa "teatteria" yllä ja hän ei ole White Housessa ollutkaan ja jos on ollut, niin korkeintaan piilotellut joissain "pommihuoneen lavasteissa", sillä Valkoinen talo on ollut kiinni Trumpin lähdöstä alkaen ja paikalliset ovat kertoneet, ettei siellä ole edes "valot palaneet"..


Onhan se hieman erikoinen tilanne, kun edes sotilaat eivät tee Joe Bidenille kunniaa, kuten pitäisi ja virallisissa tilaisuuksissa, sotilaille on annettu käsky "kunniamerkit ja sotilasarvomerkit" pitää olla puvuista pois?

No, summasummaarum. Jokatapauksessa Trump palaa jossainmuodossa lähiaikoina ja Whashington ei ole laillisesti enään Yhdysvaltojen pääkaupunki siinä muodossaan, miten me olemme sen ymmärtäneet. Tilalle todennäköisesti perustettaneen jokin uusi ja sen nimi on vielä piilossa ja hämärän peitossa, mutta Yhdysvaltoja ei enää johdeta Whashingtonista, vaan ihan muualta ja armeija määrää marssijärjestyksen!

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan lyhyen videon, miten räjähdysherkkä tilanne on päällä ja Kiina lähti heti Joe Biden "liittolainen" uhittelemaan Taiwanille ja muulle maailmalle, kun Joe Biden oli "astunut virkaansa" 20 päivä tammikuuta 2021: https://youtube.be/Fw49b6aN8Bw (Kirjoita linkki hakukenttään, niin pääset juttuun. Tää blogi ei ohjaa perille)..



Donald J. Trumpilla on edelleen se todellinen "voima ja valta", sekä armeijan tuki, joten voimme olla ja elää rauhassa, et "maailma ei pala", ainakaan mikäli se hänestä on kiinni ja tätä taustaa vasten ymmärtää senkin, miksi menneellä viikolla Davosissa "globalistien huippukokouksessa", Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti globalisteja, että "mikäli alati murroksessa olevassa maailmassa ei enää kyetä neuvottelemaan ja sopimaan asioista, niin siviilisaatio voi tuhoutua ja palaa".. Tämä lausunto oli tuenosoitus Donald J. Trumpille !

Kiinanmerellä on nyt niin paljon "tulivoimaa", et Kiinankin oli pakko peräytyä ja kiitos siitä Trumpille, sillä hän oli tähän kaikkeen jo hyvissäajoin varautunut ja valmiina. Niin kuin hänellä on suunnitelma Amerikan Yhdysvalloillekin ja saada maanpetturit vastuuseen ja tuomiolle...

Piti vielä lisätä tämä "presidenti uusi toimisto", joka on hiukka prameempi:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti