Translate

tiistai 15. kesäkuuta 2021

Donald J. Trump piti ensimmäisen "RALLY" puheensa 13.6.2021!



Trump täytti eilen 75 vuotta ja onnea hänelle, sekä menestystä myöhäisemmissä koitoksissa!

Mike Lindell, eli herra "tyyny", järjesti RALLY tilaisuuden Trumpsin kunniaksi ja Trump puhuikin yli 20 minuuttia etäyhteydellä siinä ja laitan youtube linkin josta sen voi katsella ja "mutterista" säätää kieliasetukseksi suomen, niin tekstitys onnistuu: youtube.com/watch?v=3e5GLsRqR5o

Arizonan Maricopan vaalien rikostekninen tarkastuslaskenta n. 2,1 miljoonaa vaalilipuketta on suoritettu ja lähipäivinä saamme tulokset. Huhuja on liikkunut, et jopa 25% olis hylätty ja vaalit siis näin mitätöityneet, mut huhut on huhuja..?

Päivitän taas tätä, kun tulokset ovat selvillä. 13 muutakin osavaltiota on ilmoittanut, että he haluavat avata Maricopan kaltaisen oikeuslääketieteellisen tutkimuksen 2020 vaaleista, joten tuo on nyt erittäin merkittävä tieto, jota tässä odotellaan..


Trump "älä koskaan anna periksi": youtube.com/watch?v=OSJDhZvLtak

(Päivitys 22.6.2021):

Arizonan Maricopan vaalitulostarkastuksista on luvattu antaa tietoa lauantaina juhannusaattona 26.6.2021, mutta lopullinen ilmoitus ja viimeistelty oikeuslääketieteellinen loppuraportti julkistetaan elokuussa ja siitä syystä, että sen täytyy "kestää haastaminen" ja oikeudellinen tarkistus, kun kommunistien "armeija" n. 100 juristia on alunalkaen ollut vaikeuttamassa kaikin tavoin Arizonan tarkastusta paikanpäällä ja lukuisine turhine kanteineen, ettei totuus tulisi 2020 massiivisesta vaalipetoksesta julki!

Nyt tiedetään mm. että yksistään puuttuvia vaalilipukkeita Arizonan Maricopassa on n. 24% ja toistakymmentätuhatta "kuollutta" on äänestänyt ym.ym..

Tässä lyhyt video, jossa senaattori Sonny Borelli selostaa auditoinnista: youtube.com/watch?v=a8ShFVy8mok

Tuon ennakkoilmoituksen ajankohtaan on vaikuttanut se, että presidentti Trump pitää juhannuksena 26 päivä suuren esiintymisensä Lorain Country Fairgrouns Rallyssa, joka alkaa siis paikallista aikaa klo. 19.00 ja täällä Suomessa saa heittäytyä töllöttimen eteen n. 01:00..


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti