Translate

sunnuntai 6. kesäkuuta 2021

Donald J. Trump tekee paluun Yhdysvaltain johtoon!

 


Presidentti Trump palasi valokeilaan eilen 5.6.2021 Pohjois-Carolinan republikaanien kokouksessa ja piti pitkän puheen kannattajilleen ja jo ennen tilaisuutta ilmoitti lyhyellä videoklipillä paluustaan Valkoiseen taloon!

Liike Trump on kasvanut ja vahvistunut siitä, kun hän jätti Valkoisen talon tammikuussa 2021. Nyt useissa osavaltioissa on päätetty aloittaa Arizonan Maricopan piirikunnan ohella, vaalien 2020 oikeuslääketieteellinen tarkastus ja mm. Philadelphia järjestää myös ja he kävivätkin tutustumassa Maricopan tarkastukseen paikanpäällä ja vakuuttuivat osaamisen korkeasta tasosta!

Trump on kertonut, että hän järjestää "pari" MAGA RALLY tilaisuutta nyt kesäkuussa ja yhden heinäkuun alussa. Arizonan Maricopan vaalitarkastusryhmästä on ilmoitettu, että äänten tarkistuslaskenta on edennyt hyvin ja tuloksia on lupa odottaa jo juhannukseksi, mutta viimeistään kesäkuun lopussa tiedämme vaalipetosten laajuuden!?

Tässä linkki presidentti Trumpin esiintymiseen eilen: youtube.com/watch?v=5xPLy8YN3hQ&t=12s

Kesä/heinäkuun vaihteessa, tulee Yhdysvaltain valhepresidentille totuus eteen ja hänelllä pitää olla puhe kirjoitettuna valmiiksi, kun väistyy ja tekee tilaa lailliselle presidentille Donald J. Trumpille!

On arveltu, että herra Trump palaa elokuussa ja juhlallisesti vannoon virkavalan sen jälkeen, kun maanpetturit on kiinniotettu ja vangittu, mutta vain itse Trump tietää paluunsa ajankohdan!

Katsokaa nyt tätä näyttelijää ja verratkaa häntä aitoon Joe Bideniin, sekä miettikää sitä, voiko tämän alemmas enää vajota:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti