Translate

keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Suomen Suurruhtinaskunnan Keisarinna Sanna ensimmäinen (SDP) !

 


Kuvassa Keisarinnan kivi, Helsinki.

Pääministeri Sanna Marin, tuo itsevaltainen "Suomen Keisarinna", joka on ollut kohun keskellä jo toista viikkoa, verovapaiden ja siis kansalaisten hänelle maksamien ilmaisten aterioiden johdosta, jotka on ollut 1½ vuotta hänen vapaassa harkinnassa/käytössä a) ensin 300 euroa/kk (aamiainen)  ja sitten b) 850 euroa, sis. (päivällinen/illallinen+muu) ja nyt eilen 2.6.2021 selvisi, että se on ollutkin peräti 2000 euroa/kk, mitä Marinin perheen ruokiin on mennyt per kuukausi kaikkinensa! Ei jumalauta tähän voi enää mitään sanoa erkkikään, jonka perhe 2 aikuista+koira, on selvittävä n. 300 max 400 eurolla per kuukausi ja siinä on kaikki elintarvikkeista, pyykinpesuaineisiin, saippuoihin ja hammastahnoihin ym..

Tähän pääministeri vielä ylimielisesti vastasi Iltalehden kuntavaalitentissä tyyliin, että "voidaanko häneltä odottaa kaupassakäyntiä ym. kun hänen on keskityttävä työhönsä ja valtakunnan asioiden hoitamiseen. Pääministeri ansaitsee n. 17 000 euroa kuukaudessa, joten hänelle ei liene vaikeuksia ulkoistaa kaupassakäyntiä, vaikkapa avustajalleen ja niitä hänellä on alun toistakymmentä? Katso se täältä ja alla olevasta linkistä, jossa Sebastian Tynkkynen on nähnyt vaivaa ja tehnyt tosi hyvän videon 18 min:

youtube.com/watch?v=sDCafddexc

Tästä pääset katsomaan Iltalehden koko tentin n. 2h, keskiviikkona 2.6.2021: iltalehti.fi/politiikka/a/1740427f-23c14e75-a804-59f87ad63765

(Päivitys 3.6.2021):

Iltalehden toimittajalta:


Sanna Marin, joka on äitiensä kasvattama nuori nainen on kuitenkin saanut nimensä, geeniensä ohella isältään Lauri Marinilta, joka hiljan nukkui pois ja osasyynä saattoi olla ennenaikaiseen poismenoon se, että tyttärensä "kielsi hänet", todeten jossakin fakenewsissa, ettei hänellä ole isää..?


Tytärtään kaipaavalla isällä, parhaimpina tai pahimpina päivinä kului 3 kossupulloa päivässä.. Miksi pääministeri ei voinut isälleen Laurille antaa "anteeksi"?

Pääministeri on todennut, että hän olis jatkanut valtion verotonta ateria- ja aamupalapalvelua jos siitä ei olis noussu kohua?

"Marin ateriaedustaan IL:lle: "On kohtuullista, että pääministeri saa avun ja tuen arkeensa"

Marin kertoi pyytäneensä verottajaa pitämään verovuotensa auki, kunnes hän saa Verohallinnolta lausunnon ateriaedustaan.

PÄÄMINISTERI Sanna Marinilta (sd) tivattiin Iltalehden kuntavaalitentissä mielipidettä saamaansa ateriaedun kohtuullisuudesta. Nimenomaan keskimäärin 845 euron kuukausikustannuksen näkökulmasta.

- Minun mielestäni on kohtuullista, että pääministeri saa avun ja tuen arkeensa hyvin vaativassa tehtävässä (huom. n. 10 avustajaa), mutta olen ymmärtänyt, että moni ihminen ei pidä tätä kohtuullisena ja itse pyrin ennemmin keskittymään työtehtäviini kuin vastaisuudessa käymään tämän kaltaista keskustelua. Jos pidetään täysin kohtuuttomana yhteiskunnassa, että pääministeri käyttää aikaansa työntekoon eikä Prismassa asioiden hoitamiseen tai perheelleen ruuanlaittoon, sitten se varmaan pitää ajatella näin, että ei ole kohtuullista, että pääministeri käyttää tälläisia palveluita, joita valtioneuvoston kanslian ohjesäännön mukaisesti on pääministerille kuulunut, Marin vastasi IL:n tentissä". (huom. Tasavallan Presidentin kansliassa ei ole tälläistä ohjesääntöä, eli presidentti maksaa itse ruokansa)!

Lainaus loppu, tekstijäljennös Olli Wariksen jutusta IS 2.6.2021. Sulkukirjoituksissa blogistin omahuomiot.

Tässä vielä muutama pääministerin twiitti, kun tuo aamupalagate alkoi. Huomioitavaa on, että pääministeri Paavo Lipposen Päivi vaimo tuli vihaisena julkisuuteen ja kertoi, että heidän aikanaan he itse maksoivat ruokansa ja hän kävi kaupassa! Tämä VNK:n "ohjesääntö" ei siis ole kovin vanha..?



Tätä mieltä Sanna oli vielä muutama vuosi sitten, eli twiitti on vuodelta 2016:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti