Translate

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Haltijat ja demonit..

Erkki sen sanoi ja pyysi "haltijoita" apuun!





Nämä kaksi SDP:n ns. "vahvaa miestä" - ajaa vahvaa presidenttiä ja haikailee siten Kekkosen "inkarnaatiota" esiin!

Eero Heinäluoma on kuvannut valtaoikeuskeskustelua "palatsivallankumoukseksi" ja Söderman sensijaan itsenäisyyspäivän alla uhosi, että "SDP:n tulee jättää koko Taxellin komitea protestiksi sille, että Halosen täytyisi noudattaa perustuslakia ja Lissabonin sopimusta"..

Mitä Herrat pelkää?

Eero Heinäluoma oli SDP:n päällepäsmäri 2003 kevät/kesän, kun tuore pääministeri Anneli Jäätteenmäki savustettiin ja painostettiin eroamaan. Jacob Söderman oli juuri saapunut EU:sta suomeen, kun joutui jättämään EU:n oikeusasiamiehen tehtävät kesken ja erosi, siis siirtyi "eläkkeelle" 31.3.2003?

HS tänään:




Tässä linkki Erkki Tuomiojan kotisivuille: http://www.tuomioja.org/

Oheen laitan vielä Arja Alhon kotisivujen linkin ja siellä on aiheesta hyvä kirjoitus myös: http://www.arjaalho.fi/blogi/

Päivän Jukka Kemppinen on hyvä ja kannattaa käydä lukasemassa: http://kemppinen.blogspot.com/ "Onko presidentti höperö"..?

Erkki Tuomioja on johdonmukaisesti ajanut parlamentaarista linjaa presidentin valtaoikeuksien suhteen ja niin oli SDP:kin aiemmin. Mikä siis nyt on muuttanut muutaman kaljudemonin pään? He saavat eduskunnassa suverenisti sanella ja muut ovat hiljaa paitsi jo aktiivin puolueessa päättänyt Arja Alho, joka on myös ajanut parlamentarismia ja puolustanut Halosta kunnioittaen, presidentin valtaoikeuksien vähentämistä ja harmonisoimista eduskunnalle.

Presidentti Tarja Halonen esiintyy julkisuudessa (YLE:n ykkösaamu eilen), kuin vähäjärkinen ja yrittää sumuttaa tyhmää kansaa, että "häneltä olisi ikään kuin jo ennalta odotettu noudattavan perustuslakia joka ei ole voimassa"? Miksi presidentti aliarvioi näin härskisti kansaa ja ottaa noin suuren riskin siitä, että kaikki valtiosääntöoppineet opettavat hänelle perustuslain 93§ 2 momentin, joka on ollut voimassa jo 10 vuotta!

Toinen Erkki sanoo tähän, että Huh..huh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti