Translate

torstai 17. maaliskuuta 2011

Otan osaa Jyrki Virolainen..



Kuva lakinattu Googlen kuvahausta. Kuvassa lakitieteiden  tohtori prof. Jyrki Virolaisen "kypärä".

Kun näin maallikkona rohkenin arvostella arvostamaani professoria kollegansa Jukka Kemppisen blogissa: http://kemppinen.blogspot.com/2011/03/luultavasti-hullu.html#comments

Jyrki Virolaisella petti "pelihermo": http://jyrkivirolainen.blogspot.com/

En toki jäänyt oppositioon, vaan moni muukin on ihmetellyt prof. Jyrki Virolaisen outoa käyttäytymistä! Käykää toki tutustumassa lainaamiini linkkeihin, niin voi muodostaa käsityksen aiheesta.

Tähän vaatimattomaan blogiin, saavat tutustua muutkin, kuin Virolainen. Kommentointikin on täysin vapaata ja eilen sain mm. espanjasta e-mailia. Eräs naishenkilö lähetti minulle rottweilerin kuvia. Hänellä on koiratarha ja palkittuja koiria. Ymmärsin hänen jalostavan ko. rotua. Mirasta on kuvia: http://laaksoek.blogspot.com/


(Päivitys 20.3.2011, klo. 16.00): No, niinhän siinä kävi, että Virolainen "putsasi bloginsa" kaikista alhaisista kommenteistaan, jossa mm. useaan otteeseen mollasi minut "ex. linnankundiksi ym.", mutta miksi poistaa? Tottahan se oli! Eri asia vaan on se, että onko sopivaa kielenkäyttöä yliopistomieheltä, haukkua useat kommentoijat blogissaan vaikka kuinka on (oma), niin kritiikkiäkin pitäisi pystyä sietämään.

Nolointa tuossa hermojen menettämisessään oli kuitenkin se, että ilkesi mennä ja haukkua vielä blogisti Jukka Kemppisen - mennen aina hänen edesmenneen "isänsä seläntaakse" arvostelussaan. Kauankohan tämä "putsaus" kestää? 

3 kommenttia:

  1. Vai sillä tavalla????

    VastaaPoista
  2. Olipa kerran pikku juristi joka rakensi kovasti itselleen tuomarin uraa. Pääsikin sitten kihlakunnantuomariksi mutta veri veti ylemmäs ihan huipulle. Olikin sitten esittelijä ja jopa ylimääräinen oikeusneuvos tuossa komeassa norsunluutornissa. Vaan ratkesi pikku juristi ryyppäämääm ja siitäkös ongelmia syntyi. Ei pikkujouluissa malttanut pitää näppejään irti presidentin rouvasta. Tästä vanha kurttuinen presidentti sitten pikkumaisesti pahoitti mielensä ja pikku juristin ura korkissa tyssäsi sitten siihen. Katkeroitui hän vallan kun tyhmemmät veivät hänelle kuuluvan paikan. Mutta ei hätää. Nosti hän itsensä sitten blogilla moraalisesti itsensä muiden yläpuolelle. Ja on sieltä tuominnut niin eläviä kuin kuolleitakin unohtaen menneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten jokainen ymmärtää edellä oleva tarina on vain satua eikä siitä pidä kenenkään loukkaantua. Sama

      Poista