Translate

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Jatkoa edelliseen: kun Lahtelainen korruptoitunut perhepoliisi käy kimppuun, valjastaen lapsensa ja poliisiystävänsä, niin..

Minulta on *seulottu* nyt kaikki 3 IOT- valitusta pois, joten Suomi voi "huokasta" hetken, mutta vain hetken, sillä aion viedä asiani kaikkinesa perustettavaan Euroopan Unionin tuomioistuimeen, jossa ihmisoikeusyleissopimus on velvoittavaa oikeutta!

Huvittavinta tässä asiassa on se, että ensin "seulottiin pois" koko asiani ns. perusrunko isyys ym. 3 viikon pikakäsittelyajalla ja nyt 15.7.2009 kaksi muuta runsaan 7 kuukauden käsittelyajalla (normaali). Kaiken lisäksi EN IOT:ssä oli *hyllytetty* ihmisoikeusvalitukseni joka jo tehty 3.6.1994 ja siis ennen Jacob Södermanin "ehdolle asettumista" Euroopan I oikeusasiamieheksi!

Voidaan todeta mielestäni varsin perustellusti, että Suomi on onnistunut "suomettamaan" Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen perusteellisesti ja kun ottaa huomioon vielä senkin, että kaikkien näiden nyt puheena olleiden valituksien "seulontamenettelyyn" oli osallistunut Suomen lakimiesjäsen Päivi Hirvelä, joka jo valintatilanteessa (haku EN IOT:n) antoi perätöntä ja vääriä tietoja itsestään mm. tuomioistuin työskentelystään IOT:lle, niin älköön kukaan enään turhia valitelko ihmisoikeustuomioistuimeen, sillä se on TURHAA ja TUULTEN TAVOITTELUA KAIKKI TYYNNI!!!

Tehdään suomesta joukolla ryntäys EU:n perustettavaan tuomioistuimeen kun Lissabonin sopimus astunee voimaan, niin uskoisin, että sitten alkaisi tapahtua ja se saattaisi vaikuttaa! Kampanjointi päälle vielä eurooppamediaan ja kaikkiin meppeihin JOUKOLLA!!!

Järjestyspolisi *järjestystä*- pitelemässä Orimattilan vanhalla villatehtaalla, jossa oli missit kiertueella. Timo Sassila *kaljupäinen kaveri*, ja vaivaantunut kuvaajasta.. Vinkiksi Lahden poliisilaitoksen hankintaosastolle: "hankkikaa kertasinkoja varustustukseenne, niin poliisipartio saa lemmikkieläimen lopetettua kertalaukauksella"!


Iltalehden artikkeli keväältä 2006 Kyösti Viitalan "Ripsa"- koirasta..



Ulkopuolinen ja syytön saadaan leimattua, sekä tuomittua väkivaltarikollisen kirjoihin ja sillähän ei ollut luonnollisestikaan mitään merkitystä, että kyseinen järjestyspoliisi oli itse väitetyllä rikoksen tekohetkellä syytteessä eläinsuojelurikoksesta ja tuottamuksellisesta virkavirheestä! Pääasia oli vain, että todistajien luotettavuus saatiin kyseenalaistettua perättömällä rikosilmoituksella ja rikokseen lavastamisella, jota ei edes haluttu kantelusta huolimatta tutkia. Mitään vaikutusta ei ollut tuomion (oikeusmurhan) lopputulokseen silläkään, että täysin tuntemattoman ja ulkopuolisen henkilön (todistajan) kuulustelukertomus väärennettiin ja kokonainen kappale oli Lahtelaisen rikospoliisin tekemä *oma lisäys*, suojellakseen poliisikolleegaansa Timo Sassilaa. Tuo korruptiopoliisi on äitini ystävä ja perhetuttu! Tapaushan lähti siitä, että tuo järjestyspoliisi ampui vapunaattona 2004 tuttavamme Kyösti Viitalan koiran kotipihaan- juoksunaruun 5 laukauksella, joista kaksi haulikon (susihaulet) ja 3 kpl Clok- merkkisellä virka-aseella! Koirasta oli EELA:n ruumiinavauksessa- ja kuolinsyyselvityksessä löytynyt vielä 2 kpl "päänalueen ulkoista traumaa" eli kituvaa koiraa oli todennäköisesti vielä kahdesti lyöty päähän, ennen säkkiinpanoa ja poliisiauton takakonttiin laittamista. Tästä siis kaikki lähti ja tapaus sinänsä, olisi jo oman kirjan arvoinen!




































































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti