Translate

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Tämän näköinen mies, laittoi EU-parlamentin ombudsmannen eläkkeelle!


Kirjeeni EU-komission puheenjohtaja Romano Prodille 12.3.2001. Tämän kirjeeni - liitteineen Prodi sisällytti puheenjohtajan kirjeenvaihtorekisteriin, joka julkinen ja siis kaikkien saatavilla ja puheenjohtajan oma aloite avoimuuden lisäämiseksi EU:ssa!

EUROOPAN KOMISSIO
Romano Prodi
President, 200 rue de la loi
B-1049 Bruxelles
BELGIQUE

Arvoisa komission puheenjohtaja,

Käännyn puoleenne tässä vaikeassa asiassa sen tähden, että mieltäni painaa syvä epätietoisuus siitä, että saanko tälle asialleni riippumattoman ja puolueettoman tutkinnan/käsittelyn Euroopan parlamentissa, jonka oikeusasiamies vastapuoleni ja biologinen isäni Jacob Söderman on.

Asian tekee eritoten hankalaksi se, että kirjeenvaihdosta ei saa (vahvistuskirjettä) siitä, että kirje on saapunut perille? Joka kerta pitää erikseen tiedustella, että "oletteko saaneet kirjeeni" ja että "missä vaiheessa asian käsittely on". Tämä tekee tilanteen hankalaksi ja pitää EU-kansalaisen jatkuvassa epävarmuustilassa.

Pyydän kohteliaimmin Teitä arvoisa puheenjohtaja, että voisitte ottaa tämän epäkohdan kiireelliseen käsittelyyn ja selvittää sen seikan, onko vetoomukseni saavuttanut EU-parlamentin puhemiehistön ja sisällöltään heidän tiedossaan asiallisena, sellaisenaan, kun olen kirjelmöintini laatinut/argumentoinut/allekirjoituksin vahvistanut.

Liitteet 6 kpl
Lahdessa 12.3.2001

Kunnioittavasti

Erkki K. Laakso
-----------------
-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti