Translate

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Uusi Kohu- lehti ja SE- lehti 1992

Tuo KOHU- lehti oli Seppo Porvarin ja Jorma Sairasen (MTV3) kokeilu ja lehteä ei julkaistu kuin 3 numeroa. Tuolloin kun tuota juttua tehtiin, niin tapasin päätoimittaja Porvarin ja kustantaja Sairasen Lahden juna-aseman kahvilassa ja kysymykseeni jutun julkaisemisesta he molemmat vakuuttivat, että juttu tulee.. No, niinhän siinä sitten kävikin, tosin toista kuukautta myöhässä ja painotaloa oli jouduttu "painokoneiden hajoamisen" tähden vaihtamaan, mutta juttu ja lehti tuli ulos. Rautakirja, joka hoiti jakelun ei suostunut laittamaan ko. numeron lööppejä esille, sillä nekin oli tehtynä lehden myynnin parantamista silmälläpitäen! Miksi ei laittanut "lööppijulisteita esiin", siitä en tiedä, vaan voi vain arvailla..






















Tapasi Raimo Vesan Mukkulassa Lahdessa ja haastattelu & kuvaus tehtiin ostoskeskuksen edustalla. Edellisestä näkemisestämme oli kolmatta vuotta ja tuollan kävi eduskunnan ns. "mustan listan"- juttu kuumana, eli se kun löysin 3 kpl valokuviani eduskunnasta.

































1 kommentti:

  1. Moi mistä sais vanhoja se-lehden numeroita.Tarvisin yhden jossa oli juttu kemissä hylätyistä saksanpaimenkoirista.Nimittäin narttu nimeltä vanni tuli minulle sieltä talosta josta nämä koirat poliisien kanssa haettiin pois.Olisin kiinnostunut vastauksista osoitteeseen jouni.karppinen@pp1.inet.fi

    VastaaPoista