Translate

lauantai 4. heinäkuuta 2009

Tripla oikeusmurha samassa jutussa (III)














































































































































































































































































































































































































































































































2 kommenttia:

  1. Näinhän se menee ! Tarvittaessa "oikeusasiamies" voi myös antaa päätöksensä anonyyminä kuten tapauksessa 876/2/05, kun oli kyse lainsäädänöllisistä oikeudenloukkauksista !

    On mielenkiintoista kuinka Suomeen ollaan perustamassa tai perustettu taas 2 uutta tuomioistuinta: La 51/2009 ajettavassa isyyslakimuutoksessa sosiaalitoimesta tehdään "tuomari" ja lastenvalvojista tehdään sekä tuomari, että pyöveli ... ainoastaan heillä on kaikenkattava haasteoikeus isyysasioissa ! Ja elatusmaksukiistat jo vietiin sosiaaliturvan muutoksenhakulautakuntaan ja vakuutusoikeuteen lakimuutoksella vuodenvahteessa 2008/2009 ! Ja "saldoakin" on kertyä: työssäkäyvä mies, joka hakee maksuvapautusta perinnässä olevista elatusmaksuista ei sitä saa alle 1000 e tuloilla! Mutta työtön alle 1000 e kuussa ansaitseva saa sen automaattisesti ! Näin uutisoidaan joka Kelan asiaa ohjeistavilla sivuilla; joka kuitenkin on jättänyt pois lakitekstin rivit "tai muusta vastaavasta syystä".

    Lain 4§ sanoo Kela valvoo lain noudattamista ! Heikoimmassa asemassa olevien kansalaisten "oikeusturva" on siis taas kerran piilotettu "vakuutusoikeuteen", jonka epäasiallisista "oikeudenkäynneistä" Suomella on jo useita tuomioita jo EIT:stä ! Todella lohduttaa noita oikeudenloukattuja EIT:n 1000 e "hyvitys" heidän oikeudenloukkauksensa orvo kun on voinut 10 tai 100 kertaisesti ylittää tuon "hyvityksen" !

    Suomen hallitus on julkisilla päätöksillään ja lakimuutoksillaan jakanut kansan 2 kastiin lähes hitlermäisillä otteillaan; ja lisää seuraa ?

    VastaaPoista
  2. Juuri näin!

    Täytyy vain yrittää räpeltää ja itse luotan ja uskon vielä tulevaan vuoteen..

    t: Eki

    VastaaPoista