Translate

tiistai 20. joulukuuta 2011

Alavuden viimeiset mustalaiset on häädettävä!



Kuva lainattu Ilkka-lehdestä, joka sivuillaan 14 marraskuuta 2011 kertoi, että Alavuden kaupunginjohtaja (sektorijohtaja) Pekka Ala-Mäenpää siirtyy Lapuan uudeksi kaupunginjohtajaksi. Valtuusto oli näin päättänyt Lapualla..

Miksiköhän paikalliset ja Alavuden valtuutetut ovat pitäneet erkin "pimennossa" tästä aiheesta, vaikka olen heidän kanssaan ollut yhteyksissä. Minä kun en lue Ilkka-lehteä edes "käsineet kädessä". Satuin nyt sattumalta löytämään tuon jutun, kun googletin Pekasta valokuvaa kuvahausta?

No niin, sitten asiaan. Alavuden kaupunginhallitus oli kokouksessaan 12.12.2011 päättänyt olla käsittelemättä oikaisuvaatimustani siitäkin huolimatta, vaikka itse kaupunginjohtaja oli osallistunut Kt Oy Alavuden Vuokratalot Oy:n "häätövaroituskokoukseen 19.9.2011". Kysymys kuuluukin, että (missä roolissa sitten kaupunginjohtaja oli tuossa kokouksessa jos ei kaupungin)?

Ylipäätään on erikoista se, ettei asiaa ja oikaisuvaatimusta muodollisesti edes otettu huomioon, ennen kuin jätin asiasta rikosilmoituksen 8.11.2011. Nyt se oli edes saatettu kaupunginhallituksen tietoon? Onko se siis edelleenkään muuta kuin "kirjattu tiedoksi", vai saiko asia sille ansaitun huomion kokouksessa 12.12.11? 

Ajallisesti mielenkiintoista lienee se, että rikosilmoituksen jätöstä 8 päivä marraskuuta, ei mene kuin viikko, niin "Pekka löysi uuden duunin"..

Minun täytyykin täydentää ja yksilöidä jättämääni rikosilmoitusta ja teen sen luonnollisesti kirjallisena. Olen samaa mieltä siinä, että (todellinen) vastuuhenkilö on Vuokratalojen toimitusjohtaja Birgitta Rajala, sillä hän on törkeästi laistanut kuulemisvelvoitteen ja (pyyntömme) tulla asiassa kuulluksi, sekä asiassa on esitetty väitteitä, jotka ehdottomasti jo sellaisenaan ovat rikosasioita ja vaativat siten tutkintaa.

Kiitos, Alavuden kaupungille siitä, että ylipäätään sain tänään kokouspöytäkirjat kirjeitse tiedoksi! Toimivaltuusepäselvyyksiä ei mielestäni asiassa ole!

Selvittäkööt poliisi sitten, kun kaupunginhallitus haluaa pestä kätensä. Selvittämättä on myös jäänyt Sapsalammen 2 rivitalokiinteistön myynnin laillisuus?

Ohessa otteet kokouspöytäkirjasta 12.12.2011:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti