Translate

perjantai 16. joulukuuta 2011

Finn Justiinsa, kuka pelasi ja mitä pelasi ja missä pelasi?


Kuvissa ylhäältä suurlähettiläs Alpo Rusi ja alhaalla Veikko Saksi. Tuossa oikealla esiintyy huppupäisen päämiehen vierellä asianajaja Olli Santanen Jyväskylästä.

On marraskuu 2007 ja YK:n eritysavustajana toiminut Alpo  Rusi otti minuun e-mailitse yhteyttä ja tiedusteli halukkuuttani perustettavan "FinnJusticia ry:n" hallituksen jäseneksi. Tuo "oikeutta suomalaisille" yhdistys oli tarkoitus perustaa kevät-talvella 2008. Toinen hallituksen jäsen olisi ollut Pro Karelia-liikkeen keulahahmoja Veikko Saksi Helsingin Töölöstä. Itseoikeutettuna puheenjohtajana luonnollisesti olisi toiminut Alpo Rusi, myöhemmin palkittuna Sveitsin - Suomen suurlähettiläänä.

Alpoon tutustuin "kirjeenvaihtokaverina", kun avustajananikin toiminut Olli Santanen   avusti Alpo Rusia - Suomen valtiota vastaan ns. "vakoilucasessa". No, kaikki varmasti tietävät asian. Kyseessä oli korvauskanne valtiota vastaan, jonka Rusi poikkeuksellisesti voitti.

Tuota yhdistystä ei koskaan perustettu ja mieltäni jäi kaihertamaan se, että oliko sitä ylipäätään tarkoitus edes perustaa? Jälkeenpäin olen mm. Veikko Saksilta saanut herjaavaa sähköpostia.. Samoin Olli Santanen ajoi juttuni päin helvettiä Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa ja hänen (kaverinsa) Tuomo Loukiala kävi Vaasan hovioikeudessa vain "kuittaamassa rahat". Kehtasi saatanan paska vielä nauraa tuomion julistamisen jälkeen minulle päin naamaa! Löytyy tunnistein: "epäkelpo poliisi", sieltä voi käydä tutustumassa aiheeseen, kun on joutunut silmätikuksi ja poliisin rakastetuksi!

Historiasta  sen verran, että asianajaja Olli Santanen toimi 1984 maineikkaan asianajotoimisto Helber Gumblerin toimistossa Helsingissä harjoittelijana, kun opiskeli lakia ja juuri tuolloin oli H. Gumbler avustajani Orimattilan kihlakunnanoikeudessa 1984 syksyllä, kun minut tuomittiin ensikerran (helvettiin) lavastetussa väkisinmakaamisasiassa. Lukekaa "lehdet 1988-2001" ja sieltä erityisesti Rikospostit ja Nykyposti, joissa artikkelin laatijana ensimmäisessä  edesmennyt rikospoliisi / päätoimittaja Raimo Vesa ja Aarre Haunia oli maineikkaan Urpo Lahtisen rikostoimittaja

Kun Helbert  Gumbler oli avustavinaan minua Orimattilan käräjäoikeudessa, niin tuomarin kysyttyä minulta, että "syytön vai syyllinen", niin nousin salissa tuolista ylös ja vastasin, että syytön. Samassa hetkessä Gumbler painoi olkapäästä minut istumaan ja vastasi, että "syyte myönnetään oikeaksi" ja tokaisi vielä minulle päälle, että "jos kerrankin vielä häiritsen häntä, niin hän lähtee avustajan tehtävistäni".. Olisi pitänyt jumalauta häiritä!! (Tähän asiaan palaan vielä, kun on aika)..

Olen miettinyt asioita monilta eri kanteilta ja sitä, että miksi minut on aina petetty. Olisin kyennyt itse hoitamaan Alavuden poliisin laittoman kotietsinnän ja rynnäkön oikeudessa. Virheeni oli se, että luotin Olli Santaseen. Luotin häneen vielä siinäkin vaiheessa, kun hän lupautui avustajakseni EU-tuomioistuimeen, kun aikomuksena oli saattaa asiani Jacob Södermania vastaan sinne, tunnistein: "Kanne EU:n tuomioistuimeen 19.3.2010". Tuolloin Santanen lupautui avustamaan minua, mutta ei vastannut puhelimeen, ei sähköposteihin moneen viikkoon, joten tein (työn itse). Käännätin vielä kannekirjelmän englanniksi ja ranskaksi virallisella kääntäjällä. Voi vain arvata, että paljonko vitutti, kun herra Olli Santanen "lupauksistaan" huolimatta ei raapaissut edes nimeään paperiin. Ilman julkista oikeusavustajaa tai asianajajaa (maisteri, kandi), asiaa ei oteta EU-tuomioistuimessa tutkittavaksi!

Päätin, että laitan tänne blogiini tämänkin, sillä mittani ja "kuppini" on todella täysi!

Ohessa Veikko Saksin artikkeli aiheeseen liittyen:




Alla FinnJustician perustamiskonsepteja, jota A. Rusi postasi YK:sta. Loput aiheeseen liittyvät löytyvätkin näiltä sivuilta blogista.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti