Translate

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Huh.. huh. Toimittajat, "asiantuntijat" ja tentti?

Iltalehti otsikoi heti MTV3:n vaalitentin jälkeen: "Soini tylytti Halosta  - aika täynnä"?

Mitä hittiä. Timo Soini rehellisesti kertoi mielipiteensä ei suostunut nuolemaan  kiiltokuvaa, kuten kaikki muut ehdokkaat teki! Pisteet Timolle!!

Maikkarin toimittajat epätoivoisesti yritti mielestäni "tylyttää Timoa", mutta siinäkin kohdin Soini hoiti homman hienosti.

Kaiken kruunasi se, että MTV3 oli kymmenen uutisissa ottanut oman vaaliasiantuntija Kimmo Grönlundin studioon "vakuuttamaan katsojille, että Timoa äänestettiin nyt sen tähden eniten, että hänellä on niin (fanaattinen) kannattajakunta. Hallelujaa! Upeeta!! Mahtavaa ja lisää tätä!!!

Paavo Ylisuuri Lipponen yritti epätoivoisesti esittää mantraansa, että "ei nyt muistella menneitä" ja "katsotaan tulevaa" plä..plä.. Katsojat näkivät valhenaamarin läpi ja äänikäyrä maikkarilla oli sen naamarin näköinen.

Sauli Niinistöllä on paljon parannettavaa tai voi käydä niin, että se "käyrä" heilahtaa..

Muista ehdokaista ei ole edes mitään mainittavaa paitsi se toinen Paavo, enkä nyt tarkoita sitä kolmatta "Haavisto". Paavo osasi typeryydellään taas naurattaa.. Ties monenko kerran hän hoki, että "on joskus tavannut Putininkin"..

(Päivitys 15.12.11, klo. 23.30)

Tänään oli vuorossa YLE:n vaalitentti ja ulkoministeriön tiloissa Katajannokalla.

Tentittävät joutuivat vastaamaan  mm. "mikä on sotilaan varustus ym." ja tekemään leikkisästi viikkokalenteriaan "ketä tapaavat ja missä tapaavat ym." , kaikkea kivaa kuin koululuokassa konsanaan?

En enään katso yhtään presidenttivisailua, ennen kuin on viimeiset väittelyt. Tuli mitta täyteen näistä kahdesta hupailusta.

MTV3 vaalitentissä Timo Soini sanoi Tarja Halosesta, että "monta lasikattoa on murtunut. Aika on täysi". Nyt HS otsikoi: "Soiniltakin kehuja"?

Päätelkööt kukin tykönään tuon "lasikaton" merkitystä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti