Translate

lauantai 3. joulukuuta 2011

Hyvä Paavo..

Olet jälleen kerran oikeassa Paavo!

Se on etelän metian metiapeliä kaikki tyynni, että Sinun todelliset kannatuslukusi salataan. Ihmiset nyt vain "kuvittelevat", että käynnissä on joku presidentinvaali. Mutta kun ihmiset lopettavat "kuvittelemisen" ja ihan tosissaan *tajuavat*, että vaalipäivä lähestyy, niin kaikki ampuvat äänestämään miljoonaparvissa, kuin paskakärpäset kivan kääryleen kimpussa Sinua ja oi juuri Sinua.

- Minä tiedän, että etelän metia Sinut viimeksikin pudotti ja sitä ennen ja jo..

- Tiedän myös Sinun vaietun totuutesi, että maata kiertää kaksoisolentosi "Eino Paavo", et Sinä. Todellinen Paavo makoilee happikaapissa ja kerää voimia tosikoitokseen toiselle kierrokselle. Vain silloin tulee aito Paavo esiin turneeseen!

- Olen saanut kuulla luotettavista lähteistä, että Sinulla on oma tutkimuslaitos Keminmaalla joku "Suomen G-mittaus" ja saat tasatunnein tietoa *todellisista* gallupluvuista.

- Sinä pelastat Paavo Suomen keskustapuolueen ja nostatat kertaheitolla kannatusluvut puolueessa uusiin sfääreihin ja sinne minne niiden pitääkin kohota 35% tietämille..

Muistellaan yhdessä Paavo oi, niitä kulta-aikoja kun oli vielä ihan omat jalasmökitkin. Paavo on rehdein ja aitosuomalainen  tosimies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti